logo
letter-x.svg
letter-x.svg
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Zoet - Breda

Zoet, zoeter, zoetst! Dat vat deze bijzonder plek in Breda samen. Je kijkt je ogen uit wanneer je deze horecagelegenheid binnenloopt. De entree wordt gesierd met gouden palmbomen en kunstpaarden die regelrecht uit de draaimolen zijn gegaloppeerd. Binnen begin je spontaan te watertanden door al het lekkers dat in de vitrine ligt. Bij Zoet hebben ze het maken van cupcakes verheven tot een ware kunstvorm, dat maakt het onmogelijk kiezen tussen al het lekkers. Het interieur sluit hier natuurlijk naadloos op aan...

Maar niet alleen de zoetekauw komt hier aan zijn/haar trekken. Zoet maakt ook prachtige sushi, die op een mini skateboard geserveerd wordt. Hartige broodjes, en voor- hoofd- en nagerechten. Zelfs voor een lekker zoet of hartig ontbijt ben je bij Zoet aan het juiste adres.

Themafeestjes

Onze interieurdesigner Bo Roest – Kiepen heeft goed geluisterd naar de wensen van het Zoet team. “De uitdaging voor dit project was voornamelijk de indeling, er zijn vier plattegrond opties uitgewerkt voor de lange, diepe ruimte. Eén item komt overal terug; de hoge tafels in het midden van de zaak. Omdat er veel themafeestjes worden gegeven in de horecazaak is een lange, hoge tafel ideaal om gasten aan te ontvangen en kunnen ze allemaal samen zitten." vertelt Bo. 

De Greentable was hiervoor de oplossing, deze wordt normaliter gesierd met groenbeleving. Maar voor de themafeestjes van Zoet wordt deze iedere keer op een andere manier versierd. Aan de Greentable zijn de Ema 1 S HR krukken geplaatst, in een antraciet, velours stof met reliëf.

Instagrammable

Aan de achterkant van de zaak is een verhoging gecreëerd, met een felroze eyecatcher op de muur! De breedte van de zaak is geaccentueerd door de lange Square maatwerk bank in een gouden, velours stoffering. De goudkleur komt mooi terug in de randen van de tafelbladen en de accessoires. Aan de andere kant van de tafels en verder in de zaak, is de Spike stoel met spinpoot ingezet in fris roze.

Er is een interieur gecreëerd dat de dienst van Zoet complementeert. Gasten ervaren op deze manier de totaalbeleving van het concept. Het is een ‘Instagrammable’ beleving geworden, alles bij Zoet is het waard om vast te leggen en te delen met je volgers.  

Vragen? Neem contact op

Morgen Internet - Zorgeloos website