logo
letter-x.svg
letter-x.svg
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Ambiance Zonwering - De Bilt

In de showroom van Ambiance in De Bilt schijnt echt altijd de zon. De zonnewering is er altijd open geklapt en de glazenpuien staan er wagenwijd open om het terras te betreden. De showroom is een bron van inspiratie op het gebied van innovatieve zonweringen en producten om nog meer en langer van je terras te genieten. Tot voorkort voldeed de showroom van Ambiance in De Bilt niet meer aan de wensen en eisen van het bedrijf en dus werd er verbouwd … met resultaat!
 

Showroom design

In een showroom is het belangrijk dat het assortiment goed wordt geëtaleerd. Dit kan heel makkelijk door alles naast elkaar uit te stallen, maar vaak heeft dat niet het gewenste effect. Klanten willen graag het product in een realistische setting zien. Hoe wordt het gecombineerd? Waar dient het voor? Hoe ziet het eruit als het geïmplementeerd is? Dat is met zonweringen niet anders. Daarom mochten wij de aankleding van de verschillende sfeerhoeken verzorgen en overleg- en advies gelegenheden inrichten.
 

Retail meubilair

De overlegtafels zijn middenin de showroom geplaatst, eentje is bij de vitragestalen neergezet en de ander middenin de showroom bij de vloerstalen. Hier is een sfeervolle hoek ontstaan met onze boomstamtafel en de Ema 2 H stoelen, die gestoffeerd zijn in verschillende, oranjekleurige stofferingen. De sfeerhoeken waar onder andere de zonweringen, overkappingen en raamdecoraties geëtaleerd zijn, zijn verder aangekleed met onze terrascollectie. Zo zien we onder meer onze witte picknic bank, W-sit in een soort buitenpatio staan. De modulaire Busan bank is gesierd met prachtige kussens en daar tref je alleen maar ‘good vibes’! En even verderop in de showroom is een ruime terrassetting neergezet met een viertal van onze Miyaki loungestoelen. Deze zijn gecombineerd met een grote terrasoverkapping en sfeervolle buitenverlichting. Onder de blauw witte markiezen prijkt onze Robert terrasbank, die voor iedere ruimte op maat te maken is.

Door deze interieuraanpassingen is het buitengevoel in de showroom versterkt en komen de zonweringen, overkappingen en raamdecoraties veel beter tot hun recht.

Vragen over dit project? Wij horen het graag!

Morgen Internet - Zorgeloos website