logo
letter-x.svg
letter-x.svg
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

NH Koningshof Conference Centre - Veldhoven

NH Conference Centre Koningshof bevindt zich in een buitenwijk van Veldhoven, dat maakt deze locatie de perfecte uitvalsbasis voor zakenreizigers. Zij zijn binnen no time bij Eindhoven Airport of op de snelweg. Het hotel ligt vlakbij een nationaal park, dus perfect voor wandelingen en trektochten als je even bij wil komen van het werk.

Naast de 509 kamers die het hotel telt, zijn er vele eet- en drinkmogelijkheden, waaronder restaurant Porticato. Porticato is een heerlijk ongedwongen restaurant dicht bij de ingang van het hotel NH Conference Centre Koningshof, waar gasten kunnen genieten van verfijnde mediterrane gerechten. Het restaurant heeft een uniek glazen dak dat 's zomers kan worden geopend, waardoor het de sfeer van een open terras krijgt. Het restaurant biedt plaats aan maximaal 40 gasten.

Het meubilair dat wij hier hebben toegepast moest zowel een huiselijk, binnen gevoel creëren, als een fris en licht buiten gevoel. De Spaghetti terrasstoelen zijn perfect voor een dergelijke ruimte. Door hun royale kussens, stroken stof in de zitting en kleur, maken ze de sfeer in het restaurant elegant. Het witte tafelblad houdt de ruimte licht en het zwarte tafelframe sluit goed aan bij de frames van de stoelen, waardoor deze niet meer opvallen. Naast de Spaghetti is de Laja stoel ingezet, deze stoel is meer gesloten en heeft een ranke poot. Het rustige kleurenpalet bestaat uit meerdere bruintinten met veel groenaccenten, waardoor het een echte binnentuin wordt.

Ook de loungeruimtes en entree zijn door ons onder handen genomen. Ingericht met hoge bartafels en de populaire revolver krukken. Voor de lounge ruimtes is onder andere de Split stoel ingezet met bijpassende banken in rustige grijstinten.

Vragen? Neem contact op

Morgen Internet - Zorgeloos website