logo
letter-x.svg
letter-x.svg
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Roompot Park Veerse Kreek - Wolphaartsdijk

In een luxe en vrij gelegen vakantievilla aan het Veerse Meer is het echt Zeeuws genieten. En waar kan dat beter dan bij Roompot Park Veerse Kreek in Wolphaartsdijk. Hier worden 286 gloednieuwe vakantievilla’s gebouwd voor 4 tot 16 personen met allemaal zicht op het water of zelfs aan het water. En niet alleen het uitzicht is een bezoek aan de villa’s waard, ook de inrichting zorgt voor een heerlijke ontspannen sfeer. Momenteel worden de eerste villa’s in gebruik genomen, de rest van het park is nog in aanbouw. Wij geven je alvast een kijkje!

Drie Interieurstijlen

De inrichting van Roompot Vakantiepark Veerse Kreek is zorgvuldig ontworpen om de gasten een comfortabel en luxueus verblijf te bieden. Aan de hand van drie thema's zijn er bijpassende interieurstijlen samengesteld, inclusief accessoires en bijpassende keuken. De interieurstijl ‘Beach’ laat zich kenmerken door de lichte, beige kleuren van het meubilair en de accessoires. De eettafel, het dressoir en de bijzettafels zijn allemaal uitgevoerd in een lichte houttint. Het sisal kleed, de rotan fauteuil en de velours, karamel kleurige stoelen passen perfect in deze serene interieurstijl. Op de modulaire Brixen bank kunnen gasten lekker relaxen en tv kijken.

De ‘Harbour’ en de ‘Lake & Countryside’ interieurstijlen hebben daarentegen veel donkere tinten in het kleurenpallet zitten. De Brixen bank wordt hier in groen- of bruin lederlook ingezet, wat meteen een stoerdere sfeer aan de ruimte geeft. De donkere houtkleuren in de eet- en bijzettafels en dressoirkast dragen hier goed aan bij. Ook in het accessoire pakket is de sfeer goed doorgevoerd; de spinpoot hanglamp geeft een speels effect en de ronde, metalen hanglampen maken de ruimte juist moderner. In combinatie met het meubelpakket is er voor iedere interieurstijl een bijpassende keuken ontworpen. Deze is van alle gemakken voorzien, inclusief een wijnklimaatkast.

Terras en slaapkamers

Ook de slaapkamers zijn allemaal voorzien van comfortabele boxsprings, nachtkastjes en - lampjes en open kledingkasten voor de bagage. De neutrale stijl zorgt ervoor dat iedere gast zich op zijn gemak voelt en een heerlijke nachtrust zal ervaren. Buiten is ieder terras voorzien van genoeg zitgelegenheid. Hier zijn de robuuste Caprina tafel en Cordoba terrasstoelen ingezet, samen met de Rhodes ligbedden. Naast het meubilair hebben wij ook de raambekleding, wanddecoraties en de inventaris van de huisjes mogen voorzien. Mede door het luxe en sfeervolle interieur komen gasten helemaal tot rust en kunnen ze genieten van een perfecte vakantie aan het Veerse Meer.

Vragen over dit project? Wij horen het graag!

Morgen Internet - Zorgeloos website