logo
letter-x.svg
letter-x.svg
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Sam Sam - Enschede

Wanneer je de Oude Markt in Enschede op loopt dan word je in eerste instantie meteen betoverd door de centraal gelegen kerk. Maar daarna valt je oog op iets anders, namelijk het uitgestrekte terras van restaurant Sam Sam! Sam Sam is een begrip in Enschede door hun specifieke maaltijden en drankjes en hun fantastische ligging in de zon.


In Twente zeggen ze vaak; doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg. Daar zijn ze het bij Sam Sam helemaal mee eens. Ze zijn lekker gewoon, maar wel met dat beetje extra. Want ook als zitten ze al 25 jaar op dezelfde plek, ze gaan ‘gewoon’ op naar de volgende 25!

Sole op je terras

Het terras van Sam Sam strekt zich ver uit over de karakteristieke Oude Markt. De beige Sole terrasstoelen combineren perfect met de vele bruintinten van de kerk. Als frisse tegenhanger zijn de bijpassende Sole krukken met witte statafels in het midden van het terras geplaatst. Tegen het restaurant aan pronken de witte maatwerk banken, die voorzien zijn van een wit tafeltje om je drankje of borrelhapje op te plaatsen.

Het neutrale kleurenpallet combineert fraai met de fel groene bomen die tijdens het voorjaar vol in bloei staan. Maar mochten de bomen niet voor genoeg schaduw kunnen zorgen, dan bieden de gigantische parasols een helpende hand. Dan gaan de ruim 140 gasten, waar het terras plek aan biedt, in ieder geval niet met een zonnesteek naar huis.

Vragen? Neem contact op

Morgen Internet - Zorgeloos website