logo
letter-x.svg
letter-x.svg
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Vakantiepark Nieuwvliet Bad - Nieuwvliet Bad

Witte huisjes met rieten daken, houten beach lodges met veranda, grotere villa's met drie slaapkamers en infra-roodsauna. Het is lastig kiezen! Een houten vlonderpad voert je vanuit het park zo naar het brede strand waar het water lange tijd ondiep is. Perfect dus voor kleine kinderen. Emmertjes, schepjes, krabbetjes vangen. Deden we dat vroeger allemaal niet het liefst? Aan het eind van zo'n heerlijke zonovergoten stranddag spelen de kinderen met rode blossen nog wat in de tuin, of in de speeltuin, en dan is het tijd om naar bed te gaan. Niet voor papa en mama. Die drinken heerlijk nog een glas wijn op het terras.

Voor vakantiepark Nieuwvliet-Bad zijn drie verschillende stijlen ontwikkeld. Zodat er altijd voor iedereen iets tussen zit wat aanspreekt. Het interieur blijft altijd neutraal en toegankelijk, zodat iedere gast zich thuis voelt in zijn 'tijdelijke' huisje. 

Voor de stijl beach is er gekozen voor lichte kleuren en materialen. De rotan Tahiti stoel en witte stylo stoel passen hier perfect bij. Voor de nature stijl is er gekozen voor accentkleuren die passen bij het thema, zo is de Lex stoel uitgevoerd in een aqua stof. Voor het industrial interieur is gebruik gemaakt van leren bekleding en donkere, stalen onderstellen. De Vera stoel en Marvin fauteuil komen hier helemaal tot hun recht.

Vragen? Neem contact op

Meer projecten van Vervoort

Morgen Internet - Zorgeloos website