logo
letter-x.svg
letter-x.svg
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Roompot Lakeside Resort Brielle – Zwartewaal

Net buiten vestingstadje Brielle verrijst het nieuwe, duurzame Roompot Lakeside Resort Brielle. Alle woningen zijn gasloos, duurzaam afgewerkt en er is veel groen op het park te vinden. De 160 woningen zijn voor groepen van vier tot acht personen en zijn op verschillende manieren ingericht. Ook het centrumgebouw is met ons meubilair een plek geworden met een uitnodigende en prettige sfeer.

City Chique

Op het park staan drie verschillende soorten huisjes die geschikt zijn voor groepen van vier tot acht personen. Voor iedere soort hebben wij een interieurstijl mogen ontwerpen die goed past bij de vorm en stijl van het huisje. In de Sunset huisjes, die allemaal een verdieping hebben wordt de City Chique stijl doorgevoerd. De donkergroene, verlours eetkamerstoelen en fauteuils springen meteen in het oog en zorgen voor een luxe uitstraling. Er is veel gebruik gemaakt van zwarte onderstellen en framewerk voor een rustige balans. De hoekbank in een lichte beige stoffering biedt genoeg plek voor iedereen om te relaxen.

Natural Loft

De kleinere Nature & Sky huisjes hebben een overdekte patio aan de voorkant en zijn ingericht met de ‘Natural Loft’ interieurstijl. Hier staan de warme zand- en beige tinten centraal, waardoor de ruimte extra knus aanvoelt.

Hier is gekozen voor lichte hout- en witte onderstellen, voor een fris effect. De Momento fauteuils, Marmaris eetkamerstoelen en lampen zijn onder andere gemaakt van rotan, het natuurlijke materiaal zorgt meteen voor een beachy vibe.

Scandinavian living

In de lange Meadow huisjes wordt de interieurstijl ‘Scandinavian Living’ toegepast. Hier staat de Scandinavische look & feel centraal en dus zien we veel organische vormen en lichte, pasteltinten. De Mundi fauteuils en de kunststof eetkamerstoelen passen met hun kleur en subtiele framewerk perfect binnen deze stijl. Het pastel groen wordt subtiel doorgevoerd in het kleed, kussens en natuurlijk op de accentmuur.

Alle huisjes zijn voorzien van comfortabele boxspringbedden met bijpassende nachtkastjes en – lampjes. Daarnaast is er buitenmeubilair geplaatst voor het aantal personen waarvoor de woning is bedoeld. In een van de 160 huisjes kom je helemaal tot rust door de prachtige omgeving aan het Brielse Meer en natuurlijk door de sfeervolle en serene inrichting.

Vragen over dit project? Wij horen het graag!

Morgen Internet - Zorgeloos website