logo
letter-x.svg
letter-x.svg
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Mood - Tilburg

In het hartje centrum van Tilburg vinden we het moderne gebied de Spoorzone. Hier werd vroeger door honderden arbeiders gesleuteld aan treinen en locomotieven. Inmiddels is het een bruisend gebied met volop bedrijvigheid én vele horecagelegenheden. De nieuwste horeca aanwinst van de Spoorzone? Mood van Eveline Wu, zij opent in hartje Tilburg haar vierde Mood vestiging. Naast het heerlijke eten zal ook het interieur ervoor zorgen dat je in de perfect mood komt.
 

Creatieve hoogteverschillen

Dat kleurrijke en uitbundige interieur mochten wij met veel trots en enthousiasme samenstellen. De grote ruimte is opgedeeld in verschillende zitmogelijkheden, zodat er voor iedereen een geschikte zitplek te vinden is. Er is op een creatieve manier gebruik gemaakt van het hoogteverschil, aan de bar is het mogelijk om plaats te nemen aan de velours beklede roze Ema 1 S krukken of de lange reeks met blauwe Ema 1 stoelen met- en zonder opening in de rugleuning. Het middelste gedeelte van de ruimte wordt gesierd met onze hoge, verrijdbare Greentafel met groenbeleving. Deze worden gecombineerd met de Cube krukken in een opvallende eclectische print.

Natuurlijke divider

De langwerpige ruimte met uitzicht op het centraal station, was een uitdaging om in te delen. Maar de op maat gemaakte Risto wandbanken in verschillende hoogtes boden de uitkomst. Deze velours beklede banken zijn met de ruggen tegen elkaar geplaatst, waardoor er ontzettend veel zitplekken zijn gecreëerd. Door de hoogte verschillen in de wandbanken zijn er drie soorten zitmogelijkheden ontstaan. Je kunt plaats nemen aan de opvallende en comfortabele gele Ema 3 stoelen. Liever een actievere zit? Dan staan aan de andere kant de New Retro S krukken voor je klaar. En voor de relaxers onder ons staan er bijna koninklijke Yvan fauteuils klaar in wederom die opvallende jungle stoffering. De grotere groepen kunnen plaats nemen aan de ovale Billy eetbanken, deze worden gecombineerd met de Loop Mono stoelen in een goude stoffering. 

Messing als rode draad

Bijzonder aan dit interieur is het diverse gebruik van kleuren en prints. Toch komt het interieur niet chaotisch over en is er sprake van eenheid en een goed doorgevoerde sfeer door de algehele ruimte. Het gebruik van messing details in onder andere de tafelranden van de Tonda en Stylus tafels, de verlichting en accessoires versterkt die eenheid. Door de 250 plekken die Mood rijk is, zal er altijd een geschikt plek zijn om te genieten van de geweldige Aziatische keuken. 

Vragen over dit project? Wij horen het graag!

Morgen Internet - Zorgeloos website