logo
letter-x.svg
letter-x.svg
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

More-Itz - Drimmelen

Een dagje mondaine skihut aan het water? Dat klinkt verrassend aanlokkelijk en dat is het ook! More-Itz opende in 2017 feestelijk haar deuren en maakt sindsdien haar belofte van More Beleving meer dan waar. Vergeet het hippe Zandvoort of chique Bloemendaal, Drimmelen is ‘the place to be’ wanneer je wilt genieten van een smaakpapillenfestijn en een rustgevend uitzicht.

Luxueuze Zwitserse winstersportoord


Aan de kop van de jachthaven, rechtstreeks aan de rivier de Amer, die door het prachtige natuurgebied De Biesbosch stroomt, prijkt trots deze stoere onder architectuur gebouwde toplocatie. De inrichting is in samenwerking met Vervoort sfeervol, warm, ruig en rauw vorm gegeven met materialen als hout, steen en RVS. Veel aandacht voor passende accessoires en goed doordachte details geven de totaalbeleving van dit concept extra cachet. De liefde voor de zaak en het verlangen om gasten op alle fronten te behagen zijn hierdoor extra voelbaar.

Centraal in de ruimte bevindt zich de bar waar je helemaal omheen kunt verzamelen. Er knappert een gezellig houtvuur waarnaast de DJ staat die live ontspannende soft lounge muziek mixed.

Hij is illustrerend aanwezig op de achtergrond wat de sfeer extra prettig maakt. More-Itz biedt veel verschillende hoekjes en zitbelevingen in de verschillende brasseries, de serre en terrassen. Voor ieder is er wat wils gecreëerd. Je kunt neerstrijken in de comfortabele lederen vlinderfauteuils, knus naast elkaar kruipen in de met kussens gevulde loungebanken, actief borrelen aan de hoge bartafels of uitgebreid lunchen of dineren in de verrassend goedzittende ‘regisseursstoelen’ in maritieme uitvoering. Huiden, kussens, vachtjes, hoorns, kaarsen en geweien benadrukken de sfeer van het luxueuze Zwitserse wintersportoord waaraan More-Itz haar naam dankt.

Bij More-Itz is niets standaard. Alles heeft een verrassende twist en ook de toiletruimte is bijzonder mooi ingericht met de grillig vormgegeven natuurstenen wasbakken en de industriële gietijzeren kranen, die doen denken aan de authentieke brandkranen in New York. Hier ervaar je een gevoel van Zwitserse luxe, warmte, gastvrijheid en soevereiniteit. Het schouwspel op het water verandert steeds waardoor er continue iets nieuws te zien en beleven valt. Of je nu wel of geen boot bezit, een dagje naar de haven is altijd een goed idee. Laat je meevoeren in de mondaine beleving, ontspan en geniet met volle teugen van al het heerlijks en moois dat More-Itz te bieden heeft.

Vragen? Neem contact op

Morgen Internet - Zorgeloos website