logo
letter-x.svg
letter-x.svg
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Puur - Groede

Een doemscenario waar je ‘u’ tegen zegt; de strandtent van Frank de Reu die in 2012 nog werd uitgeroepen tot beste strandtent van Zeeland werd in oktober 2018 volledig door een brand verwoest. Strandtent Puur in Groede werd geroemd om zijn moderne interieur en goede sfeer, maar na de brand was daar niks meer van over. Na een drukke periode die bestond uit het afwikkelen van de schade en medewerkers onderbrengen bij collega’s, kon er gekeken worden naar nieuwe plannen. En daar mochten wij, samen met Bart Neyt Interieurs, aan mee werken, met een eindresultaat waar alle partijen trots op mogen zijn.

Frank en zijn compagnon Eric van Dame zagen drie opties voor de nieuwbouw van Puur, namelijk een zelfde paviljoen, een totaal ander concept of de gulde middenweg.

Aangezien de ambitie er was om tijdens de zomer van 2019 niet in een bouwkeet te zitten, kozen ze voor de laatste optie. Daardoor is het nieuwe Puur een strandpaviljoen met een duidelijk gezicht geworden, met een eigentijdse uitstraling én herkenbare elementen van het oude Puur.
 
Het nieuwe Puur blijft zich kenmerken door moderne eigenschappen; veel zwart en wit, grote raampartijen en een schuin dak. Ook in de inrichting is dat meegenomen, want het restaurant en het terras staan vol met onze Miyakistoel, -kruk en -loungestoel. Allemaal met zwarte stoffering en frame. Daarnaast is de populaire Greentable ingezet om de groene decoratie op een natuurlijke manier te etaleren.

Vragen? Neem contact op

Meer projecten van Vervoort

Morgen Internet - Zorgeloos website