logo
letter-x.svg
letter-x.svg
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Poppodium 013 - Tilburg

In het centrum van Tilburg vind je poppodium 013, jaarlijks organiseren zij zo’n 300 concerten en ontvangen zij 300.000 bezoekers. Maar tijdens de coronacrisis zagen die cijfers er jammer genoeg net even anders uit. 013 was genoodzaakt om alleen nog maar zittende evenementen te organiseren met een beperkte capaciteit, vanwege de 1.5 meter regeling. Daarom was er met spoed vraag naar goed, maar eenvoudig zitmeubilair.

Corona opstelling

Poppodium 013 kent twee zalen die een capaciteit hebben van 700 en 3000 bezoekers. De ‘Main’ zaal laat zich kenmerken door de grote trap die zich uitstrekt over de gehele breedte van de ruimte. Hierdoor kunnen alle 3000 bezoekers de optredend artiest en show goed aanschouwen. Maar tijdens de coronacrisis werden die brede treden nog beter benut. 

Er werd een opstelling gemaakt van twee stoelen en een bijzettafeltje op anderhalve meter van elkaar. Daardoor kon onder andere Guus Meeuwis nog 38 keer met zijn clubtour op de bühne staan.

Main op volle toeren
Inmiddels liggen de begrippen ‘anderhalve-meter-samenleving’ en ‘mondkapjesplicht’ op de achtergrond en kan ook Poppodium 013 weer op volle toeren draaien. Bij grote evenementen gaan de stoelen natuurlijk aan de kant, maar wanneer er een ‘seated’ event plaatsvind komen onze Teddie stoelen weer tevoorschijn. En dat ziet er, in dergelijke grote aantallen, toch imposant uit. Ook op het balkon zijn zitmogelijkheden gecreëerd, daar kun je plaats nemen op de Teddie krukken zodat je makkelijk over de balustrade kunt kijken.

Vragen? Neem contact op

Morgen Internet - Zorgeloos website