logo
letter-x.svg
letter-x.svg
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Brazzerie Abrona- Utrecht

‘Met elkaar en voor elkaar’ dat is waar Brazzerie & Bakkerij Abrona voor staat. De medewerkers van Abrona hebben een verstandelijke beperking of een andere reden waardoor zij een afstand op de arbeidsmarkt hebben. Bij Abrona worden zij opgeleid tot ware vakprofessionals. En ondanks dat het concept helemaal van deze tijd is, was het interieur dat niet meer.

Daarom werd er flink geïnvesteerd in nieuwe, duurzame apparatuur en de inrichting werd onder handen genomen. Na vier maanden verbouwen, werd de opening van Brazzerie Abrona op 30 april en 1 mei 2019 feestelijk gevierd.

En dat mocht ook wel, want het interieur is een feestje voor het oog met de kanarie gele Macy stoelen en de bijpassende kroonluchter van planten en verlichting.

Naast de Macy stoel is ook de New Retro stoel ingezet, in een prachtige azuur blauwe en een neutrale grijze stoffering. De stoelen worden gecombineerd met de zwarte Tonda en de Quadra tafelonderstellen. Ook is er een stoere wandbank geplaatst met verticale stiknaden. Het karakteristieke plafond combineert perfect met het moderne en strakke interieur.

Vragen over dit project? Wij horen het graag!

Morgen Internet - Zorgeloos website