logo
letter-x.svg
letter-x.svg
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Noordzee Résidence - Cadzand

Aan de Zeeuwse kust vinden we tegen de Belgische grens vakantiepark Cadzand Noordzee Residence van Roompot. Dit park heeft al heel wat jaren menig vakantieganger ontvangen, waardoor een aantal huisjes toe waren aan een nieuw interieur. Modern, neutraal en hedendaags waren de sleutelwoorden voor deze restyle met een vleugje beach, zodat het vakantiegevoel meteen wordt aangewakkerd. Vakantiehuisjes moeten aanvoelen als thuis en dat is na deze restyle meer dan geslaagd.

De bank die wij graag gebruiken voor de inrichting van vakantiehuisjes is de Salt bank. Een modulaire bank die eindeloos te combineren is, zodat er altijd genoeg zitruimte is voor het aantal personen waarvoor het huisje bedoeld is. De elementen variëren van een pouf-, hoek-, zitting-met-rug- en zitting-met-arm element.

Daarnaast is de bank in meerdere stoffen te bekleden, waardoor je veel verschillende stijlen kunt creëren. Maar de belangrijkste vraag is; zit ‘ie ook lekker? Absoluut! Op deze bank kom je tijdens je vakantie helemaal tot rust.

Om het perfecte strand sfeertje te creëren, maken we veel gebruik van meubilair dat gemaakt is van natuurlijke materialen in neutrale en lichte kleuren. Zo is de Momento fauteuil met zijn houten frame en leren zitting en rug een goed voorbeeld. De spiegel is gedecoreerd met driftwood en de pouf is gemaakt van kunstrotan.

Vragen? Neem contact op

Meer projecten van Vervoort

Morgen Internet - Zorgeloos website