logo
letter-x.svg
letter-x.svg
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Onze branches

Ooit zijn wij begonnen als horeca inrichter. Maar in de loop der jaren hebben wij ons blikveld verruimd en zijn we niet alleen meer werkzaam binnen de horecatak. Nieuwsgierig? Scrol verder naar onze branches.

Horeca

Restaurants, hotels, bedrijfskantines, cafetaria’s en ga zo maar door. Eén ding hebben ze gemeen; deze ruimtes ademen hospitality. Bekijk hier onze Horeca projecten.

Leisure

Voor zowel de grote als de kleine vakantieparken verzorgen wij verschillende interieurconcepten op maat. Van vloeren tot gordijnen en van bedden tot eetkamerstoelen. Bekijk hier onze recreatieprojecten.

Zorg

Belevingsgerichte oplossingen voor een optimaal gebruiksgemak. Voor de bewoner, de bezoeker en de zorgmedewerker. Bekijk hier onze zorgprojecten.

Retail

In de retailsector versterkt een passend interieurconcept de merkidentiteit door de juiste combinatie van vorm, kleur en materiaal. Bekijk hier onze retailprojecten.

Kantoor

Kantoormeubilair dient ook als onderdeel van de werkbeleving en een fijne werksfeer. Niet voor niks dat er tegenwoordig zoveel mogelijk is. Bekijk hier onze kantoor projecten.

Onderwijs

In het onderwijs moeten ruimtes vaak multifunctioneel worden ingedeeld. Ruimtes die zowel de concentratie als de creativiteit bevorderen. Bekijk hier onze onderwijs projecten.

Terras

Bij de eerste zonnestralen zijn we er niet meer weg te slaan; het terras. Groot of klein, kleurrijk of neutraal, uitbundig of ingetogen. Voor ieder terras hebben wij iets passends. Bekijk hier onze terras projecten.

Morgen Internet - Zorgeloos website