logo
letter-x.svg
letter-x.svg
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Parc Imstenrade - Heerlen

Welkom bij Parc Imstenrade, een residentie in Heerlen waar verschillende soorten zorg onder één dak samen komen. Een plek waar men comfortabel kan wonen in een oase van rust met sfeer en stijl. In het residentiële complex zijn 250 ruime en smaakvolle (senioren)appartementen gesitueerd. Hier wonen mensen volledig zelfstandig of mensen die zorgbehoevend zijn, samen in één complex.

Bewoners die erg gesteld zijn op hun rust en privacy wonen hier net zo prettig als de bewoners die juist het gezelschap op willen zoeken. Het complex is omgeven door een prachtig bos en de goed onderhouden tuin biedt de bewoners de mogelijkheid om heerlijke wandelingen te maken. Voor de gezelschapsdieren zijn er meerdere ruimtes gecreëerd waar zij elkaar kunnen ontmoeten. En daar komt Vervoort om de hoek kijken, want gastvrijheid creëren in een zorgcomplex, dat kunnen wij als geen ander!

Restaurant La Valeur

In restaurant La Valeur wordt een stukje Parijs naar Heerlen gebracht. Uitbundige kleuren, patronen en materialen zorgen voor een warme en gastvrije sfeer in het restaurant. Het behang naast de bar is de eyecatcher van de ruimte. De pauw die tussen de twee Risto maatwerkbanken gepositioneerd staat, komt zo uit de jungleprint geslopen. De staart van het trotse dier is de inspiratie geweest voor het volledige kleurenpalet in het restaurant. Koningsblauw en smaragdgroen worden gecombineerd met subtiele donkere onderstellen en messing details voor een luxueuze sfeer.

De Ontario A en Samuel stoel zijn gestoffeerd in een trendy velourse stof en hebben een subtiel donker onderstel met een messing sokje. In de gang vinden we wederom de Risto bank, maar dit keer met een marmerlook tafeltje eraan.

Aan de bar staan de Noble S krukken, die mooi afsteken tegen het kobalt blauwe van de bar. In het totaal kunnen er 60 gasten plaats nemen in het restaurant en kunnen ze hier genieten van een kop koffie met vlaai, maaltijd of een uitgebreid 3-gangen menu.

The Lounge

Het eerste dat opvalt wanneer je de lounge binnen loopt, is het prachtige, uitgestrekte uitzicht over het Limburgse landschap. Hier vertoeven de bewoners van de kleinschalige woongroep voor de maaltijd of een kopje koffie. Er zijn neutrale kleuren toegepast die zorgen voor een warme en rustige omgeving. Op de muur is een behang gekozen met een bos print, zeer toepasselijk voor de omgeving van Parc Imstenrade. In deze ruimte zijn onder andere de Ontario A, Opera en Lotus stoelen ingezet. 

Bewonersbar Rendez-Vous

De naam van de bewonersbar zegt eigenlijk al genoeg, dit is een plek van ontmoetingen. De multifunctionele ruimte biedt voor iedere bewoner een mogelijkheid tot ontmoeten. Of je nu op vrijdagmiddag aansluit voor een borreltje, een yoga klas volgt of liever gaat bridgen met de buren, alles is mogelijk. De ruimte is namelijk voor een gedeelte af te sluiten, zodat er voor iedere activiteit meer privacy en ruimte beschikbaar is.

De bewonersbar wordt gesierd met onze Green-Low fauteuil in een zeer opmerkelijke stoffering. Een print van groen, blauw, wit en goud doet denken aan bijzondere natuurstenen. De minimalistische Ikon bijzettafeltjes houden het geheel in balans. In de rest van de bewonersbar is gekozen voor de Floris stoelen in een gemêleerde, grijze stof en de Ritz stoelen in een cognac uitvoering voor een stoer effect. Aan iedere bewoner van Parc Imstenrade is gedacht, zodat zij in alle rust en comfort kunnen genieten van hun woning en de bijbehorende mogelijkheden.
 

Vragen? Neem contact op

Meer projecten van Vervoort

Morgen Internet - Zorgeloos website