logo
letter-x.svg
letter-x.svg
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Little Dadawan - Maastricht

In het mooie Maastricht werd eind 2022 de tweede Dadawan vestiging geopend. Alleen kreeg het concept van deze vestiging een net iets andere insteek. Little Dadawan wordt gekenmerkt door het fast casual genieten van hoogwaardige Asian Fusion gerechten in een intieme setting. De grote kleurdiversiteit in de gerechten moest ook zeker terugkomen in het interieur, maar het geborgen gevoel van het historische pand moest ook behouden blijven.
 

Fris en hedendaags

Om een interessante tegenstelling te creëren is er gekozen voor een uitgesproken interieur. Daarmee ontstaat er een fijne balans tussen het klassieke karakter van het monumentale pand en het frisse, hedendaagse interieur. De ultieme eyecatcher van het interieur is de tropische wandbeschildering van Studio Giftig. Onze interieur designer Femke Joosen heeft deze muurbeschildering als inspiratiebron meegenomen in de rest van het interieur. De groene kleur van de Risto wandbank en de zachtroze Ema 1H stoelen sluiten naadloos aan bij het kunstwerk. “We hebben expres gekozen voor effen kleuren in combinatie met de muurschildering, anders weet je niet meer waar je moet kijken!”, aldus Femke Joosen.

Verderop in de ruimte wordt je aandacht getrokken naar de prachtige groenwand, gecreëerd door Fiori. De ronde maatwerkbanken combineren perfect met de ovale, afgeronde tafels, die weer geschikt zijn voor iets grotere groepen.

Ingetogen tropisch

In de ruimte tegenover zien we nog steeds wat tropische invloeden voorbij komen, maar wel op een meer ingetogen manier. Het behang wordt gekenmerkt door een rustig kleurenpalet, dat weer terugkomt in de print van de Ema 2H stoelen. De witte lambrisering en de klassieke vloer zorgen voor een uitstekende basis om de rest van het interieur alle aandacht te geven. Hier zien we ook een aantal hoge tafels terugkomen, met tafelbladen met afgeronde hoeken voor het vloeiende lijnenspel. Deze worden gecombineerd met onze Ema 3 SH krukken in die zachtroze, velourse stoffering. De tropische vogels die door het gehele interieur terugkomen, hebben ook wat veertjes afgestaan voor de sfeervolle verlichting. In zijn totaliteit is het een interieur geworden, waar je naar kunt blijven kijken en waar er een interessant samenspel is gecreëerd tussen oude- en nieuwe elementen.

Vragen over dit project? Wij horen het graag!

Morgen Internet - Zorgeloos website