logo
letter-x.svg
letter-x.svg
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Stichting Groenhuysen Leonardushof - Wouw

In het pittoreske Wouw ligt het nieuwe centrum voor Wonen & Zorg Leonardushof van Stichting Groenhuysen. Hier vinden ouderen met een psychogeriatrische aandoening, zoals dementie, een geschikte woonlocatie. Het nieuwe pand zit vol technische innovaties, waardoor de bewoners vrij door het pand kunnen lopen zonder dat ze verdwaald raken. En bij een nieuw pand hoort natuurlijk ook een nieuwe inrichting. Samen met architecte Illse Withagen en Vervoorts eigen interieur designer Mischa Grijzen, is er een prachtig en eigentijds interieur gecreëerd. Waarin niet alleen het meubilair, maar ook het maatwerk, verlichting en de vitrage is meegenomen in het plan.

Modern & klassiek

Wanneer je de entree en de centrale gang van het pand betreed heb je niet meteen het idee dat je binnen staat. Het glazen plafond, de raampartijen en de groendecoratie doen vermoeden dat je nog half in de buitenruimte bent. Deze worden aangekleed met de volumineuze Tulip L en Organi fauteuils in zachte groen tinten. De eyecatchers zijn de Liberty bijzettafeltjes in het kanariegeel. 

In het restaurant voel je meteen de huiselijke en warme sfeer. De open ruimte is door middel van onze maatwerk kasten op een natuurlijke manier verdeeld. Er is een combinatie gemaakt van moderne en klassiek elementen. Dat zie je bijvoorbeeld terug komen in de Oregon draaipoot die gecombineerd zijn met de moderne Phil A stoelen voor de maatwerkkasten. Maar ook de lange eettafel met de klassieke lambrisering op de groene wand, gecombineerd met de modern Mari-Av stoelen in het knalrood. De Rotan lampen en groendecoratie zorgen voor een eigentijdse sfeer.

Aan de andere kant van de maatwerkkasten is er ruimte voor ontspanning door bijvoorbeeld samen te poolen. Die ruimte is gesierd met knalrode Inox bijzettafels en de Square maatwerkbanken. Ook hier komt de bohemien verlichting weer terug.

In de woonkamers is er gekozen voor een minder uitgesproken kleurenpalet. Zachte geel en groen tinten gecombineerd met grijs tinten in de Seem bank en in de vitrage. Ook hier komen de Tulip en Organi fauteuil weer terug.

  

Vragen? Neem contact op

Morgen Internet - Zorgeloos website