logo
letter-x.svg
letter-x.svg
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Villa Curnonsky - Arnhem

Villa Curnonsky is meer dan alleen een restaurant. Het is een ontmoetingsplek waar je terecht kunt voor een kop koffie, een smakelijke lunch, flexwerken, vergaderen of gewoon genieten van een goed glas wijn binnen of buiten. Want Villa Curnonsky heeft een ruim terras gelegen op het zuiden, waardoor men tot in de laatste middaguurtjes kan genieten van de zon.

Voordat er gekozen was voor het daadwerkelijke meubilair, moest er goed gekeken worden naar het doeleinden van de ruimte. Bijvoorbeeld de kamer ‘Maurice’, met een opvallend behang en veel glimmende accessoires. De ideale omgeving om speciale gelegenheden te vieren en prachtige foto’s te maken voor op Instagram.

De velours gestoffeerde Rose stoelen in licht blauw en okergeel versterken de rijke en excentrieke sfeer, net als het messing frame van de stoelen en tafel.

In het restaurant is gekozen voor een zachter kleurenpallet, met veel pasteltinten. Maar de gouden accenten lopen als een rode draad door het gehele interieur heen. In het restaurant is er gebruik gemaakt van witte frames voor zowel de Nr. 14  en Wimbledon stoelen als de Liberty tafels, wat het interieur heel fris en luchtig maakt. De visgraat vloer en de zachte kleuren op de muur ondersteunen het interieur perfect.

Morgen Internet - Zorgeloos website