logo
letter-x.svg
letter-x.svg
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

De Rooi Pannen - Tilburg

Scholengemeenschap De Rooi Pannen kent een grote diversiteit aan opleidingen; handel & ondernemen, toerisme & recreatie of marketing & evenementen. Een ding hebben ze gemeen, voor al deze opleidingen moeten de leerlingen creatief en leergierig zijn. De juiste omgeving kan er aan bijdragen om deze kwaliteiten naar boven te brengen.

Lobby

Een van de opleidingen binnen De Rooi Pannen is de Horeca richting. Alle facetten van deze beroepstak worden hierin meegenomen. Of je nu graag in de keuken staat, liever in de bediening of juist gasten ontvangt in een hotel. Al deze vaardigheden worden onderwezen in een levensechte setting; het onderwijs hotel van De Rooi Pannen. In dit monumentale pand bevinden zich meerdere hotelkamers, een restaurant en een lobby waar alle gasten worden ontvangen met een welkomstdrankje. 

De lobby is de eerste plek waar gasten, maar ook leerlingen, kennis maken met het onderwijshotel. Een imposante ruimte met glas-in-lood ramen en een prachtig gewelven plafond maakt meteen veel indruk. Het interieur was daarentegen gedateerd en vroeg om frisse en moderne ideeën. Omdat de ruimte op zichzelf alle aandacht trekt, mocht het interieur rustig en ingetogen zijn. Er is gekozen voor een meubilair met organische vormen en simplistische onderstellen. De fauteuils met verschillende hoogtes in de rugleuning zijn bij elkaar gezet voor een speels effect. Het kleurenpallet is neutraal met verschillende grijs- en groenschakeringen. Het contrast tussen authentiek en modern is versterkt door het gebruik van design verlichting.

Vragen? Neem contact op

Morgen Internet - Zorgeloos website