logo
letter-x.svg
letter-x.svg
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Vuur & Vlam - Oisterwijk

Zelden zagen we dat het interieur zo toepasselijk was bij de naam van de locatie. Want een ding is zeker, van dit interieurconcept staat menig bezoeker in vuur en vlam. De kleurkeuze is niet alleen helemaal volgens de laatste trends, ook straalt het warmte uit en zorgt het voor een knus en huiselijk geheel.

Om de balans in het interieur goed te bewaren is er gekozen voor verschillende stoelen in dezelfde kleurschakeringen. De zwarte onderstellen zorgen voor rust en eenheid in het interieur.

De Daisy stoel is met zijn fragiele frame een fijne tegenhanger van de massieve Risto bank met een banen patroon in de rug. Daarnaast zien we in dit interieur de huidige interieurtrends veelal terugkomen. Zo zijn de marmeren tafelbladen afgewerkt met een messing randje, wat voor extra cachet zorgt. Ook is de Ema 2 stoel veelvuldig ingezet. Naast dat deze stoel ontzettend comfortabel is, is hij ook nog eens mooi voor het oog. 

Het complete interieur is afgestijld met nieuwe en bestaande accessoires. Veelal in warme kleuren en messing, wat goed aansluit bij de tafelbladen. 

Vragen? Neem contact op

Meer projecten van Vervoort

Morgen Internet - Zorgeloos website