logo
letter-x.svg
letter-x.svg
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

De Mert - Swalmen

In het pittoreske Swalmen is restaurant De Mert gevestigd in een prachtig monumentaal pand uit 1901. Destijds was het een raadshuis, maar inmiddels vind je er een sterk staaltje hospitality. Want naast een restaurant is er ook een bar, partycentrum en verzorgt het bedrijf de catering voor verschillende events. Een echte duizendpoot binnen de hospitalitysector.

Metamorfose

Dat 2020 ook voor De Mert geen fantastisch jaar is geweest, staat buiten kijf. Maar het is extra zuur als je de deuren moet sluiten, wanneer het interieur net een fantastische metamorfose heeft gekregen. Want sfeervol dineren in een monumenteel pand, wie wil dat nou niet? Voor dit plan is onze eigen studio niet in actie gekomen, want de eigenaren hebben het plan helemaal zelf bedacht. Wij kregen de eervolle taak om het meubilair te verzorgen.

Wandbank

Voor dit plan is onder andere gekozen voor een lange Risto wandbank. Een ideale oplossing om een lange muur te voorzien van zoveel mogelijk zitruimte. Dergelijke wandbanken zijn een maatwerkproduct, dat met veel verschillende toepassingen gepersonaliseerd kan worden. Zo kan er gekozen worden voor verschillende rugafwerkingen; banen-, vierkant- of ruitstiksel, capitonnering, knopen of gewoon effen. Soort poten; een dichte plint, recht of rond en conische of vierkante poot. Ook de vorm van de bank is helemaal op maat te maken; rond, in een hoek, of tegen een lange muur. En als laatste; de hoogte met een zithoogte van 48 cm, 65 cm of 80 cm. Hierdoor is er ook op barhoogte een prachtige bank te ontwikkelen.

Daarnaast zijn voor dit project ook de Ema 1 stoelen, in het blauw en cognac velours, ingezet. Ook voor de hoge tafels is er gekozen voor de Ema serie, dit keer de Ema 1 S met een halfhoge rugleuning

Meer projecten van Vervoort

Meer projecten van Vervoort

Morgen Internet - Zorgeloos website