logo
letter-x.svg
letter-x.svg
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Markt 14 - Valkenswaard

Valkenswaard, een pittoresk stadje in Noord-Brabant, is de thuisbasis van de gezellige horecagelegenheid Markt 14. Dit restaurant heeft onlangs zijn terras vernieuwd en getransformeerd tot een ware zomerse oase waar gasten kunnen genieten van een heerlijke maaltijd in de buitenlucht. Het terras bestaat uit verschillende secties die elk een eigen karakter hebben en zorgen voor een warme en uitnodigende sfeer.

Onder de luifel

Onder de luifel van Markt 14 vinden we een bijzondere combinatie van meubilair die de aandacht trekt. De Leo A armstoelen met hun gevlochten rugleuning en zachte oranje frame bieden gasten een comfortabele zitplaats. Deze stoelen zijn gecombineerd met de Stabily tafels, die niet alleen elegant ogen, maar ook voor extra stabiliteit zorgen. Dit betekent dat wiebelige tafels tot het verleden behoren, waardoor gasten ongestoord van hun maaltijd kunnen genieten.

Tegen de gevel van het pand, nog steeds onder de beschermende luifel, vind je de Monza banken met een outdoor stoffering in dezelfde warme oranje tint. Deze banken bieden niet alleen comfort, maar vormen ook een harmonieuze aanvulling op de rest van het terras. Ze zijn perfect gecombineerd met de Tonda tafels die pronken met een tafelblad in marmerlook.

Zomerse en uitnodigende ambiance

Terwijl je het terras verder verkent, vallen de Jake A stoelen op. Deze stoelen hebben een taupekleurige gevlochten rug- en armleuning en zijn voorzien van lichtblauwe kussentjes voor extra comfort. De stoelen zijn gecombineerd met het Stabily onderstel met marmerlook tafelblad, wat een chique uitstraling geeft aan het buitenterras.

Al met al heeft Markt 14 in Valkenswaard met zijn vernieuwde terras een zomerse en uitnodigende ambiance gecreëerd. Of je nu komt voor een gezellige lunch, een romantisch diner of gewoon een verfrissend drankje, het terras biedt de ideale setting om te ontspannen en te genieten van heerlijk eten te midden van een prachtige omgeving. Dus, of je nu een lokale inwoner bent of een reiziger die Valkenswaard bezoekt, een bezoek aan Markt 14 en zijn nieuwe terras is zeker de moeite waard. Geniet van de zomerse verademing die dit terras te bieden heeft en maak onvergetelijke herinneringen onder de warme zon van Valkenswaard.

Vragen over dit project? Wij horen het graag!

Morgen Internet - Zorgeloos website