logo
letter-x.svg
letter-x.svg
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Roompot Park Wijdenes – Wijdenes

In het idyllische Noord-Hollandse landschap, waar uitgestrekte weilanden, pittoreske dorpjes en kabbelende waterwegen samenkomen, ligt het betoverende vakantiepark Roompot Wijdenes. Gelegen aan het Markermeer, biedt dit rustgevende toevluchtsoord een perfecte mix van natuur, ontspanning en plezier voor vakantiegangers van alle leeftijden. Wij mochten de 72 nieuwbouw lodges en het centrumgebouw voorzien van een fris en modern interieur.

Greens and blues

Van kleurrijke bloembollenvelden tot historische stolpboerderijen en van statige molens tot uitgestrekte weilanden, het dorpje Wijdenes heeft het allemaal. En dat geldt uiteraard ook voor het gelijknamige vakantiepark van Roompot. De 72 lodges die het park rijk is, bieden een fijne vakantieaccommodatie aan groepen van vier tot zes personen. Voor deze vakantiewoningen hebben we een modern en tijdloos interieurpakket samengesteld, waarbij men kon kiezen uit groen of blauw als accentkleur. De woonkamers hebben we voorzien van een comfortabele, chaise longue bank en moderne fauteuils met een Scandinavische uitstraling.

In de eethoek is een mooie, ronde eettafel geplaatst met een fris, wit onderstel en een licht kleurig tafelblad. Onze beachy Marmaris stoelen zijn ook uitgevoerd met een wit onderstel, zodat het geheel goed bij elkaar aansluit. In de slaapkamers hebben we een speciaal hoofdbord gemaakt, met een ingebouwd nachtkastje.

Samen met de subtiele verlichting en de comfortabele boxsprings, kunnen de gasten genieten van een heerlijke nachtrust. Op het terras van de lodges zie je de kleuraccenten duidelijk naar voren komen. Hier zijn de Jason A stoelen en de Valencia tafels geplaatst en vallen meteen op door hun blauwe- of groene kleur.

Centrumgebouw

In het centrumgebouw van Park Wijdenes hebben we veel maatwerk mogen realiseren. Bij de mini market waar gasten zelf hun belegde broodjes, verse soepen en koffie en thee kunnen halen en afrekenen, hebben we meerdere retail etalages gemaakt. De koffie en thee corner, de cooling wall waar alle gekoelde producten staan en een retail wall en table waar de niet-gekoelde eet- en drinkwaren zijn uitgestald.

Gasten kunnen in het centrumgebouw buiten op het terras plaats nemen op de lounge, terrasbanken of aan een van de vele buiten- en picknicktafels onder de parasol. Binnen zijn er ook meerdere zitgelegenheden gecreëerd, zodat de gasten daar even kunnen genieten van hun koffie en bijvoorbeeld een broodje.

Morgen Internet - Zorgeloos website