logo
letter-x.svg
letter-x.svg
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Badhotel Domburg - Domburg

In het Zeeuwse plaatsje Domburg, ligt het gelijknamige Badhotel Domburg , al sinds 1866 combineren ze gastvrijheid en kwaliteit, waardoor persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staat. Gelegen aan de voet van de duinen, biedt Badhotel Domburg een ideale locatie waar bos, strand en de verfrissende Zeeuwse zeewind altijd binnen handbereik zijn. Het is een plek waar historie en moderne luxe samenkomen, maar op het terras mocht deze uitstraling versterkt worden. In samenwerking met architect Studio Bink heeft onze collega Jim Zijlstra de buitenkant van het Badhotel een complete metamorfose gegeven. 

Bijzondere locatie

De bijzondere locatie van het Badhotel en het vakmanschap van het team, zorgt ervoor dat ieder verblijf een unieke ervaring wordt. Ook aan de buitenkant, op het terras moest dit meer naar voren komen. Om dit te bewerkstelligen is onder andere het volledige pand opnieuw geschilderd in warme zandkleurige tinten, dat natuurlijk perfect aansluit bij de omgeving. Om de rustige ambiance neer te zetten, waar het Badhotel naar streefde, is er gekozen om het meubilair af te stemmen op de gevel. Rustige, kleuren zoals grijs, donkergroen en antraciet worden op het terras afgewisseld met verfrissend groen van de planten en de felle kleuren van de sierkussens.

Diversiteit

Grand Café 1866 is een warme en uitnodigende plek binnen het hotel, ideaal voor elk moment van de dag voor zowel gasten van het hotel als toevallige voorbijgangers. Het vernieuwde terras biedt nu een gevarieerde opstelling met hoge-, lage- (lounge) en normale zitplaatsen.

 

Voor de normale zithoogte zijn er vierkante- en rechthoekige tafels geplaatst met teak blad en Stabily/Stabily Double onderstel voor extra stabiliteit. Deze zijn gecombineerd met de Demi terrasstoelen in het donkergroen en zandkleur. De perfecte plek om te genieten van een uitgebreide lunch of diner.

Voor grotere groepen zijn de ronde tafels met Tonda onderstel geplaatst. Deze zien we tevens terug bij de hoge tafels met de zwarte Doro barkrukken, de ideale plek voor één kop koffie of een aperitief. De comfortabele Sevilla L en Sevilla B gecombineerd met de Scone small en Scone large bieden een ontspannen loungeplek voor een relaxte middag in de zon onder het genot van een drankje en borrelhapjes. Ook zijn de Root planter plantenbakken toegepast, die niet alleen dienen als frisse, groene touch, maar ook als natuurlijk scheidingselement waardoor de zitjes wat meer privacy krijgen. Deze diversiteit zorgt ervoor dat er voor iedereen een geschikte plek is.

Het Badhotel wilde een veelzijdige en uitnodigende buitenruimte creëren, geschikt voor zowel hotelgasten als andere bezoekers, waarbij diversiteit een belangrijke rol speelde. Met dit doel voor ogen hebben wij een divers assortiment aan meubilair geleverd dat zowel van kwaliteit als functioneel is. De gekozen stukken zijn stijlvol en praktisch, en passen perfect bij de ontspannen en gastvrije sfeer van Grand Café 1866. Het terras is nu een plek waar iedereen zich welkom voelt en waar men op elk moment van de dag kan genieten van de heerlijke gerechten en dranken die het café, restaurant en hotel te bieden heeft. Kortom, het nieuwe terras is een verrijking voor Grand Café 1866 en biedt een veelzijdige en gastvrije ruimte voor iedereen.

 

 

Vragen over dit project? Wij horen het graag!

Morgen Internet - Zorgeloos website