logo
letter-x.svg
letter-x.svg
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Park Zeedijk - Herkingen

Wanneer je het vliegtuig links laat liggen en de vakantie iets dichter bij huis plant, dan wordt je ecologische voetdruk al een stuk kleiner. Maar als de vakantiewoning waar je verblijft zich ook bezig houdt met het welzijn van het milieu, dan ben je natuurlijk helemaal groen bezig. Gelegen aan de rand van het mooie eiland Goeree-Overflakkee, tussen twee prachtige natuurgebieden in, vind je Park Zeedijk.
 
De 77 luxe recreatiewoningen zijn gemaakt van duurzame materialen; de gevelbekleding is gemaakt van WaxedWood en hout uit verantwoord beheerde bossen. Dit is een behandelmethode dat het hout verduurzaamt. Daarnaast is het dak uiteraard voorzien van zonnepanelen waar tevens een airco en verwarming op aangesloten kan worden. Maar het ‘groene’ thema wordt verder doorgetrokken, want op het terrein wordt zoveel mogelijk ruimte vrij gelaten voor struiken, gras en bomen. Grote bestratingsvlakken ga je hier niet vinden, dat maakt het park ook een samenhangend geheel.

Logischerwijs is er voor de inrichting ook gekozen voor een natuurlijke uitstraling; rustige kleuren zoals wit, bruin, taupe en grijs. Ook zie je veel hout terug komen in de accessoires en de bijzet- en eettafels. Door de hoge raampartijen en materiaal keuze, wordt binnen met buiten op een natuurlijk manier met elkaar verweven.

Vragen? Neem contact op

Morgen Internet - Zorgeloos website