logo
letter-x.svg
letter-x.svg
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Auberge du Bonheur - Tilburg

Trouwen, feesten, vergaderen, dineren, logeren? Aan de rand van Tilburg vind je wat je zoekt bij Auberge du Bonheur. Van een weekendje ertussenuit, inclusief overnachting in het viersterren boutique hotel, tot een overweldigende bruiloft of een compleet verzorgde zakelijke bijeenkomst. Of sluit de dag heerlijk af met een culinair diner in een stijlvolle setting. Bij Auberge du Bonheur kan het allemaal. Een aantal jaar geleden onderging de binnenkant een heuse metamorfose en recentelijk is ook het terras onder handen genomen.

Interessante kleurencombinaties

In het restaurant La Nouvelle Auberge kwam het niveau van de geweldige gerechten niet meer overheen met de sfeer in het restaurant. Daarom werd er door onze interieur designers een nieuw kleurenpalet en rijke materialen samengesteld. De Kelly Maple Hole stoel met armleuning werd in een blauwe en oranje velvet stof uitgevoerd en gecombineerd met het moderne Dream tafelonderstel. Samen met de zacht groene vloerbedekking zorgt dit voor een hele interessante kleurencombinatie.

Bij de bar zijn de Risto wandbanken in dezelfde blauwe velvet stof uitgevoerd en gecombineerd met het Inox 4400 tafelonderstel in een messing uitvoering. Dit komt prachtig terug in de accessoires zoals de verlichting, tafeldecoratie en sierkussens.

Focus op de natuur

Een van de unique selling points van Auberge du Bonheur is haar ligging, het hotel en restaurant bevinden zich namelijk tegen het bos de Oude Warande aan. Het is daarom niet verwonderlijk dat de tuin omgeven is met groen. Om de focus zoveel mogelijk op de natuur te leggen, is er gekozen voor ingetogen terras meubilair. Verschillende modellen worden met elkaar gecombineerd in hetzelfde kleurenpalet van zwart, grijs en taupe. De zwarte San Jose terrasstoelen zijn gecombineerd met de Stabily terrastafels, die zorgen voor stabiliteit ongeacht het soort ondergrond. De zwarte Maxime terrasbanken worden gesierd met bijpassende kussens. Aan de hoge terrastafels zijn de Spaghetti krukken en de Cuba krukken geplaatst in een taupe kleur. Door dit rustige kleurenpallet is de overgang van natuur naar terras heel zacht en in balans.

Vragen over dit project? Wij horen het graag!

Morgen Internet - Zorgeloos website