logo
letter-x.svg
letter-x.svg
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Horeca inrichting: dé versterking van je merk identiteit

Ruim zeventig jaar geleden startte Vervoort Meubelen als leverancier voor horeca inrichting. Cafe stoelen, restaurant tafels en banken voor hotellobby’s waren onder andere onze specialiteit. Inmiddels bestieren we verschillende branches, maar de hospitality branche is nooit uit ons DNA verdwenen. Sterker nog we zijn met de branche meegegroeid, want hospitality beperkt zich vandaag de dag zeker niet alleen tot de horeca. 

De products van Vervoort

Hét perfecte horeca interieur voor uw gelegenheid

Horeca inrichting heeft de bijzondere gave om de identiteit van het bedrijf te versterken en een bepaalde sfeer toe te kennen aan een ruimte. Door zorgvuldig gekozen meubels, kleuren en decoraties kan een horecagelegenheid een unieke en uitnodigende ambiance creëren die klanten aantrekt en ervoor zorgt dat ze terug blijven komen. Een goed ontworpen horeca interieur draagt niet alleen bij aan het comfort en de beleving van de gasten, maar ondersteunt ook de efficiëntie en functionaliteit voor het personeel. Of het nu gaat om een knusse bistro, een trendy café of een elegant restaurant, doordachte horeca interieurs zijn essentieel voor het succes en de uitstraling van de zaak.

Interieur design horeca

Maar zoals eerder benoemd, horeca interieur reikt vandaag de dag verder dan alleen hotel, restaurant en café. Horeca inrichting is toe te passen in de zorg, in retail, op scholen, kantoren, vakantiebestemmingen en ga zo maar door. 

In de zorgsector kan een goed ontworpen interieur bijdragen aan het welzijn en comfort van patiënten en bewoners. Het creëren van een warme, gastvrije omgeving door middel van een horeca interieur kan de algehele ervaring verbeteren en zelfs het herstelproces bevorderen. Bij Tante Louise Hoogerwaard in Hoogerheide leidt de entree meteen naar sfeervolle brasserie ‘De Heerlijckheid’, waar zowel bewoners, bezoekers en werknemers samen komen om te ontspannen.

In de retailsector speelt interieur design een cruciale rol in het aantrekken van klanten en het stimuleren van verkoop. Daarnaast versterkt het juiste horecameubilair de merkbeleving en zorgt het voor een prettige winkelervaring waardoor klanten worden aangemoedigd langer te blijven en meer te kopen. De showroom van Ambiance Zonwering in De Bilt is hier een goed voorbeeld van. Door horeca interieur voor buiten te combineren met de zonwering krijgen klanten een heel realistisch beeld van hoe hun eigen terras er uit zou kunnen zien. 

Op scholen en in onderwijsinstellingen kan een doordacht interieur de leeromgeving significant verbeteren. In schoolkantines kan horeca inrichting zorgen voor een inspirerende en functionele ruimte, waar de concentratie en creativiteit wordt bevorderd. Zoals bijvoorbeeld bij de kantines van De Rooi Pannen in Eindhoven.

het voor een prettige winkelervaring waardoor klanten worden aangemoedigd langer te blijven en meer te kopen. De showroom van Ambiance Zonwering in De Bilt is hier een goed voorbeeld van. Door horeca interieur voor buiten te combineren met de zonwering krijgen klanten een heel realistisch beeld van hoe hun eigen terras er uit zou kunnen zien. 

Op scholen en in onderwijsinstellingen kan een doordacht interieur de leeromgeving significant verbeteren. In schoolkantines kan horeca inrichting zorgen voor een inspirerende en functionele ruimte, waar de concentratie en creativiteit wordt bevorderd. Zoals bijvoorbeeld bij de kantines van De Rooi Pannen in Eindhoven

In kantoren draagt een goed ontworpen interieur bij aan de productiviteit en het welzijn van werknemers. Comfortabele werkplekken, rustgevende pauzeruimtes en efficiënte indelingen kunnen stress verminderen en de algehele werkomgeving verbeteren. Het integreren van horeca interieur zoals loungegebieden en koffiecorners kan het werkplezier verhogen en de samenwerking tussen collega's bevorderen. Het bedrijfsrestaurant van VPRO, NTR, BNNVARA & HUMAN in Hilversum dient meerdere functies; ontspannen, werken, vergaderen en overleggen.

Vakantiebestemmingen en recreatiegebieden kunnen ook profiteren van de principes van horeca interieur design. Het creëren van ontspannende, sfeervolle en uitnodigende omgevingen helpt gasten om volledig tot rust te komen en te genieten van hun verblijf. Door gebruik te maken van natuurlijke materialen, comfortabele meubels en harmonieuze kleurenschema's kunnen vakantiebestemmingen een onvergetelijke ervaring bieden. Bijvoorbeeld bij Roompot Lakeside Resort Brielle in Zwartewaal, waar drie verschillende interieurstijlen zijn ontwikkeld voor de vakantiewoningen. 

Horeca interieur projecten

Uiteraard blijven alle principes over horeca interieur voornamelijk relevant voor de hospitality branche. Gelukkig zorgt dat niet overal voor hetzelfde interieur, integendeel in ons portfolio is de diversiteit in horeca interieur projecten niet te missen. Bij Het Koetshuis by Rhederoord in De Steeg hebben we naar aanleiding van de gesprekken met de klant gekozen voor de interieurstijl ‘hotel chique’; gouden accenten, warme kleuren en rijke materialen zorgen voor een mooie balans met het karakteristieke gebouw waarin de horecagelegenheid zich bevindt. Bij Mood in Tilburg staat kleur centraal, want dit sluit volledig aan bij de kleurrijke keuken die daar wordt gevoerd. De invulling van de ruimte wordt hiermee echt een eyecathcer en gasten kunnen door de diversiteit in zitgelegenheid de keuze maken waar ze de komende uren willen spenderen. 

Maar niet ieder bedrijf streeft ernaar om een eycatcher te zijn, het ingetogen horeca interieur Bij Isabelle in Vught is hier een uitstekend voorbeeld van. Door het imposante en karakteristieke gebouw waarin Bij Isabelle gehuisvest is, werd er gestreefd naar een natuurlijk tegenhanger in het interieur. Daar is gewerkt met een eenvoudig lijnenspel, één accentkleur en ranke onderstellen in tafels, stoelen en krukken. 

Met iedere klant kijken wij kritisch naar de wensen en behoefte van het gewenste horeca interieur. Wat past het beste bij jullie? Wat wil je uitstraling? Waar moet de focus liggen? Nieuwsgierig naar onze ideeën voor jullie horecagelegenheid? Neem contact met ons op of loop onze showroom in Goirle binnen.
 

phone-white.svg +31 (0)13 534 00 34

mail2.svg info@vervoort.nl

pin.svg Edisonstraat 3, 5051 DS, Goirle

Morgen Internet - Zorgeloos website