logo
letter-x.svg
letter-x.svg
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

De Strandzot - Zoutelande

Aan het strand van het welbekende Zoutelande ligt De Strandzot, het strandpaviljoen waar je heerlijk kunt genieten van alles wat de Zeeuwse kust te bieden heeft. In de winter van 2018 vond De Strandzot het tijd om het meubilair en de uitstraling van het paviljoen onder de loep te nemen, voor de zomer. Ook hadden zij behoefte aan advies omtrent het aantal zitplaatsen en de routing. Bo Kiepen-Roest ging op een barre winterdag langs bij De Strandzot om de knelpunten te ervaren, de wensen mee naar Vervoort terug te nemen en een passend nieuw ontwerp te maken.

Strandgevoel
Zon, Zee en Zand komen terug in het tijdloze ontwerp. Binnen voor de bar is een oase van rust gecreëerd met zandkleurige sledestoelen. Voor de hoge zit is, in een grijsblauwe tint, voor hetzelfde model gekozen om die rust in het totaalbeeld te behouden.

De mooie blauwe wandbank langs een van de raamzijden, gecombineerd met de comfortabele witte kuipstoelen weerkaatsen de zonnige frisse uitstraling van het terras buiten. Hier werden ook de tafels vervangen met een mooi rank wit onderstel en een betonlook tafelblad.
Niet alleen in kleur wordt de omgeving van strandpaviljoen De Strandzot weerspiegeld. Of Is het verbeelding dat het bijzonder gestikte reliëf in de zandkleurige sledestoelen doet denken aan de kersverse golfribbels in het zand?

Vragen? Neem contact op

Morgen Internet - Zorgeloos website