logo
letter-x.svg
letter-x.svg
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

HWW Rivierenbuurt - Den Haag

In september 2021 opende verzorgingstehuis Rivierenbuurt in Den Haag van HWW-zorg haar deuren. Na een volledige renovatie konden de bewoners van de naastgelegen verzorgingstehuizen eindelijk hun nieuwe woning betreden.

De locatie Rivierenbuurt biedt bewoners met complexe zorgvragen een prettige woon- en leefomgeving, met een moderne inrichting, veel natuurlijk licht, een omsloten binnentuin en op elke etage grote balkons met zicht op de tuin. In het totaal biedt Rivierenbuurt 87 appartementen met apart de sanitaire voorzieningen.

Kleurrijke woonkamers

Naast dat de toegepaste zorgtechnologie de bewoners veel (bewegings)vrijheid biedt, is er ook kritisch naar het materiaal en kleurgebruik gekeken. Het kleurenpalet werkt positief op het welzijn van de bewoners en in het bijzonder op de bewoners met dementie. De woon- en eetkamers zijn ingericht in heldere, opvallende kleuren.

De comfortabele Mari-av is bekleed met een dubbele stoffering in de kleuren groen en oranje. De ruimte is zo ingericht dat grote groepen samen kunnen eten, maar dat je ook met een klein gezelschap kunt dineren. In de woonkamers is gekozen voor meubilair met veel rug ondersteuning. De Nazari bank en fauteuil zijn voor dit project gestoffeerd in een neutrale groene kleur.

Publieke wijkfunctie

De begane grond in Rivierenbuurt krijgt een publieke wijkfunctie. Behalve de bewoners zijn ook inwoners van de wijk hier overdag welkom, in het restaurant en de coffeecorner, bij de dagbesteding, voor een behandeling bij de ergo- of fysiotherapeut of een afspraak met de wijkverpleegkundige. Daar zijn onder andere de Organi fauteuil ingezet in een prachtige velvet blauwe, grijze stof.

 


  

Vragen? Neem contact op

Morgen Internet - Zorgeloos website