logo
letter-x.svg
letter-x.svg
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Welkom bij Vervoort

In 1954 werd het bedrijf Vervoort Meubelen opgericht door de familie Vervoort. Een bedrijf dat van origine gespecialiseerd is in horecameubilair en waar gastvrijheid hoog in het vaandel staat. Vandaag de dag heeft Vervoort Meubelen zich ontwikkeld tot een bedrijf dat passende en unieke inrichtingen verzorgt voor verschillende marktsegmenten zoals de Horeca,- marine-, hotel-, zorg-, recreatie-, kantoor-, onderwijs-, en de retailsector.

Door de groei die ons bedrijf door de jaren heeft gemaakt, bestaat ons team inmiddels uit ruim 65 medewerkers. Vanuit Goirle in Noord-Brabant, ontzorgen wij onze klanten van A tot Z en staat er een showroom ter beschikking van 4000 m2. Ook na ruim 65 jaar zit het hartelijke en gastvrije gevoel nog in ons DNA en dat voel je aan alles...Welkom bij Vervoort!
Gallery Image 0
Gallery Image 1
Gallery Image 2
Gallery Image 3
Gallery Image 4
Gallery Image 5
Gallery Image 6
arrow2.svg
arrow2.svg

MVO

Wij streven naar een duurzame toekomst. Als bedrijf staan wij midden in de maatschappij en willen wij ons steentje bijdragen. Op deze manier willen wij de huidige maatschappij nog beter maken, zodat er een veelbelovende toekomst in het verschiet ligt voor de komende generaties. Wij doen dat onder andere door deze duurzame initiatieven.

Circulaire materialen

Wij zijn een groot voorstander van meubilair een tweede leven te geven. Zo bieden wij aan om het oude meubilair over te nemen en te doneren aan de tweedehands interieurwinkels. Ook leveranciers die gerecyclede producten en onderdelen aanbieden zoals plastic, stoffen en massief hout zijn een vast onderdeel geworden als keuze in ons assortiment.

Stages

Vervoort is zich bewust van haar maatschappelijke rol en de bijdrage die wij hieraan kunnen leveren. Om jongeren een kans te geven zich te ontwikkelen en voor te bereiden op de toekomst, biedt Vervoort stage- en leerplekken aan voor deze jongeren om ervaring op te doen.

Afval

Voordat wij de bestellingen van onze klanten afleveren, worden alle producten uitgepakt en deze verpakkingen gescheiden en later milieubewust afgevoerd. Hiermee voorkomen wij dat wij onze klanten belasten met afval en bijkomend voordeel is dat wij alle materialen vooraf op kwaliteit kunnen controleren.

Lokaal

Het streven van Vervoort Meubelen is om naast onze internationale leveranciers, de samenwerking aan te gaan met lokale bedrijven. Denk hierbij aan stoffeerders, maatwerkfabrikanten voor bladen en kasten of toeleveranciers van stoffen. Maar ook partijen die gebruikt meubilair van ons innemen, opknappen en weer doorverkopen zodat deze een tweede leven krijgen.

Sponsoren

Ondersteuning middels sponsoring van verenigingen is van oudsher al een geïntegreerd onderdeel geworden van ons bedrijf. Denk hierbij aan lokale sportverenigingen, evenementen of goede doelenacties.

Morgen Internet - Zorgeloos website