logo
letter-x.svg
letter-x.svg
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Julianahoeve Eb & Vloed – Renesse

In tijden van Corona zijn we vakantie in eigen land des te meer gaan waarderen. De prachtige bosrijke gebieden, sfeervolle steden en natuurlijk de langgerekte kunstlijn van ons kikkerlandje. Ook de accommodaties groeien mee met de toenemende vraag naar vakanties in ons eigen land. Zo ook camping Julianahoeve in Renesse. Daar is restaurant Eb en Vloed gevestigd, waar je heerlijk kunt dineren, lunchen maar ook neer kunt ploffen met een speciaal biertje of cocktail.

Met 150 zitplaatsen binnen en 120 terrasplaatsen, bieden ze vele vakantiegangers een heerlijk avondje uit. En of het nu regent of moordend heet is, restaurant Eb & Vloed is overal op voorbereid met een sfeervolle serre en schaduwrijke overkapping. Naar het ontwerp van Ennik Interieur, kregen onder andere onze Newton, Beline en Java stoel een prominente plaats in het Zeeuwse restaurant.

Het interieurconcept bestaat uit veel warme beige- en bruintinten, wat perfect aansluit bij het strand gevoel. De stoelen zijn gestoffeerd in meer uitgesproken kleuren en prints. Waar de Ema stoel meer volume creëert, zorgen de Newton en Beline stoel juist voor meer ruimtelijkheid door het slanke onderstel. 

Naast het restaurant is er ook een locatie waar je terecht kunt voor snacks, pizza of belegde broodjes; foodcourt 42. Er is een duidelijk onderscheid in sfeer gemaakt tussen het restaurant en de foodcourt. In het restaurant is er gebruik gemaakt van wat volumineuzere stoelen met armleuningen en uitgesproken kleuren en prints. De rieten lampen geven het restaurant een beachy touch. In de foodcourt is er een speelsere setting gecreëerd met de Java stoel in rotan look en vrolijke geprinte kussens.

Vragen? Neem contact op

Meer projecten van Vervoort

Morgen Internet - Zorgeloos website