logo
letter-x.svg
letter-x.svg
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

KE Fibertec - Strijen

Sinds de Coronacrisis zijn we ons meer en meer bewust geworden van het belang van een goed binnenklimaat. Muffe en stilstaande lucht kan vermoeidheid en hoofdpijn tot gevolg hebben, maar ook de verspreiding van een ziekte afremmen. Op plekken waar veel mensen samenkomen, denk aan scholen, winkels of kantoren, is doeltreffende luchtverplaatsing essentieel. KE Fibertec bevindt zich op dit onmisbare vakgebied. Zij ontwikkelen, produceren en verkopen een ‘goed binnenklimaat’ oftewel luchtverdeelsystemen op basis van textieltechnologie. Voor hun eigen kantoor in Strijen zit het met de luchtcirculatie dus wel goed, maar wij weten dat goed kantoormeubilair minstens zo belangrijk is. En op dat onmisbare vakgebied mochten wij hen de afgelopen maanden adviseren.

Buiten naar binnen

Het kantoor van KE Fibertec bestaat uit verschillende ruimtes: een wacht- en ontvangstruimte, kantoren, vergaderruimte en kantine. Voor het plan moest er rekening gehouden worden met het aantal werknemers, verschillende zitmogelijkheden en de juiste sfeer. Onze collega en interieur designer Karlijn ging met deze vragen aan de slag. Zij werd meteen geïnspireerd door de omgeving van het kantoor. “Ondanks dat het pand op het industrieterrein ligt, zie je dat het pand omgeven wordt door veel groen. Die frisse kleuren heb ik op de beneden verdieping ook toegepast, waardoor de scheiding van buiten en binnen veel natuurlijker wordt.” Dat begint al bij de entree, waar drie moderne Crona Lounge fauteuils een fijne wachtplek creëren. Deze hoek wordt door het groene vloerkleed en de beplanting echt uitnodigend gemaakt.

Kantine

Achter de entree bevindt zich de bedrijfskantine die tevens dient als ontvangstruimte. Een plek voor ontspanning, rust of sociale interactie met je collega’s of klanten.

Hier zijn verschillende zitmogelijkheden gecreëerd, zodat er genoeg ruimte is om samen te zitten, maar ook om je even af te zonderen. Aan de bar en langs het raam zijn de Ema 1 SH krukken geplaatst in een cognac kleurige stoffering. Dit geeft een stoer en tegelijkertijd warm effect. Aan de lange tafel met A-frame zijn de bijpassende Ema 1 H stoelen geplaatst in een taupe reliëf stof. En achterin de kantine zijn een viertal Palace wandbanken geplaatst voor knussere zitplekken. Alle toegepaste stoffen zijn afneembaar en dus makkelijk schoon te houden.

Efficiënte werkplekken

In samenwerking met onze partner Bisley zijn de kantoren voorzien van minimalistische en efficiënte bureaus en bureaustoelen. Deze dubbele zit/sta werkplekken zijn allemaal voorzien van een schot tussen de tafels, voor de nodige privacy en concentratie. Naast de bureaus zijn plantenbakken ingezet, waardoor er een natuurlijke en frisse scheiding tussen de werkplekken ontstaat. De werkeilanden worden van elkaar gescheiden door zwarte archiefkasten, die mooi combineren met de onderstellen van de bureaus. Zo wordt er eenheid en rust in de kantoorruimtes gecreëerd.

In de vergaderruimte is wederom gespeeld met een warme groentint in het vloerkleed, deze contrasteert mooi met de warme kleur van het tafelblad. De verrijdbare armstoel Cira A biedt een comfortabele zit tijdens een lange meeting. En de kleurrijke foto’s aan de muur zorgen voor een levendige kantoorruimte. Maar dat kunnen we over alle ruimtes zeggen, door de fijne stoffen, neutrale kleuren en het moderne meubilair wordt het een feestje om iedere dag het kantoor van KE Fibertec te betreden.

Vragen? Neem contact op

Morgen Internet - Zorgeloos website