logo
letter-x.svg
letter-x.svg
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

DownTown – Veenendaal

DownTown Veenendaal, een project met een geschiedenis. Want in 1913 werd onder aanvoering van dominee Den Hengst gestart met de bouw van een kerk. In 2008 was het einde oefening, want de kerkelijk gemeente betrok een ander kerkgebouw en daardoor stond het gebouw jarenlang leeg. Maar september 2019 opende de kerk haar deuren weer onder een nieuwe naam: DownTown.

Het moest een plek worden van ontmoeting, een gezellig gezamenlijke huiskamer. Dat is gelukt, want DownTown is de plek waar je heen gaat voor een kop koffie, een zakelijke lunch of rondkijkt voor een uniek cadeau. DownTown is een plek geworden voor iedereen.


Het interieur moest toegankelijk en laagdrempelig zijn, want in een ‘huiskamer’ moet iedereen zich thuis en welkom voelen. De gecapitonneerde Risto bank draagt hier zeker aan bij, met zijn knusse en warme uitstraling geeft hij de ruimte meteen sfeer. Als tegenhanger staan de strakke Hero plus stoelen aan de andere kant van de marmeren tafel. Deze zorgen met hun zwarte, ranke onderstellen voor een chique en luchtig effect.
 

Vragen? Neem contact op

Meer projecten van Vervoort

Morgen Internet - Zorgeloos website