logo
letter-x.svg
letter-x.svg
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

De Schaapjes - Haaren

In het Brabantse dorpje Haaren ligt een prachtige, authentieke boerderij, omgeven door groene velden en mekkerende schaapjes. Je kunt dus wel raden waar deze horecagelegenheid zijn naam aan te danken heeft. De nieuwe eigenaren maakte schoonschip en hebben de boerderij van binnen en buiten aangepakt. Met resultaat, want ’s ochtends of ’s middags kun je hier heerlijk genieten van de Brabantse gastvrijheid en de sfeervolle inrichting.

Terras in de wei

Bij de eerst stappen op het terras wordt je al begroet door de schaapjes in de wei. Kinderen spelen in de speeltuin en het personeel is al druk in de weer. Voor het ruime terras heeft onze interieur designer Femke Joosen, een diverse en vrolijke mix van meubilair gekozen. De lange kloostertafels zijn hergebruikt en gecombineerd met de groene, lichtgewicht Doro A terrasstoelen. Zij vormen het centrale gedeelte van het terras. Aan weerszijde zijn de zwarte Demi stoelen aan de ronde, beige Ikon tafels geplaatst. En daarnaast vinden we de Doro S krukken en de bijpassende hoge Cordoba tafels.

Even verderop is een stukje terras gecreëerd waarvan je het gevoel hebt dat het midden in de weilanden staat. Met de voeten in het gras en de kleurrijke bloemen op de achtergrond, kun je genieten onder de bohemien parasolletjes.

De roze vierteens Ypsilon onderstellen zorgen met de rode Reeva terrasstoelen voor een opvallende kleurcombinatie. Liever wat meer in de relaxmodus? Onze Silas terrasfauteuils zorgen met hun geweven zitting en rugleuning voor een comfortabele middag in de zon. De kleine Ikon bijzettafels zijn perfect om een paar kleine hapjes en drankjes neer te zetten.

Geborgen genieten

Waar je buiten kan genieten van de weidse omgeving, voel je binnen meteen het warme en geborgen gevoel van de boerderij. Het hoge houten dak en de authentieke, stenen vloer zorgen meteen voor een huiselijke sfeer. Aan weerszijde van de deur naar buiten zijn de hergebruikte, ronde banken geplaatst. Deze zijn gecombineerd met de gouden Inox 4400 tafels, die perfect kleuren met de bruine stoffering van de banken. In het midden is diezelfde Inox 4400 tafel gecombineerd met de gestoffeerde Sofie 9013 armstoelen. Als tegenhanger van de volumineuze Sofie stoelen, zijn aan de andere tafels de minimalistische Chester en Chester A stoelen geplaatst. Met hun ranke stalen frame zorgen zij voor een fijne balans in het gehele interieur. Kortom, restaurant 'De Schaapjes' in Haaren heeft met zijn nieuwe binnen- en buiteninterieur een prachtige upgrade ondergaan. Het is de ideale plek voor gezinnen om overdag te genieten van de Brabantse gastvrijheid, terwijl de kinderen zich vermaken in de speeltuin.

Vragen over dit project? Wij horen het graag!

Morgen Internet - Zorgeloos website