logo
letter-x.svg
letter-x.svg
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Bij Isabelle - Vught

Tussen het historische ’s-Hertogenbosch en het pittoreske Vught ligt Fort Isabella. De stadse, groene schakel verbindt de natuurgebieden de Gement en het Bossche Broek. De imposante locatie is ruim 400 jaar oud en kent daardoor een lange geschiedenis. Binnenin het karakteristieke Fort ligt restaurant Bij Isabelle gelegen. Een sfeervol, warm en modern restaurant dat zich laat kenmerken door hun unieke PIN-ON systeem. De historische plek wordt gesierd met een tijdloos interieur, wat zorgt voor een interessante combinatie.
 

Aandacht naar je bord

Wanneer je het restaurant binnen stapt word je aandacht meteen getrokken naar de imposante raampartijen en het hoge plafond, deze geven een hele open sfeer aan de ruimte. Normaal gesproken geeft een diversiteit aan meubilair een fijne dynamiek in een interieur. Maar hier is juist gekozen voor één model stoel en kruk, waardoor er rust en eenvoud ontstaat in het interieur. Hierdoor gaat de aandacht van de gast nog meer naar de beleving op het bord en in het glas. Dat is ook wel nodig, want Bij Isabelle heb je de luxe om zelf je gerecht uit te breiden met zogeheten PIN-ONS. Op die manier kun je zelf kiezen of je bijvoorbeeld wel of geen pijnboompitten bij je carpaccio wil en krijg je altijd het sausje apart.

New Retro collectie

Het interieur van Bij Isabelle laat zich kenmerken door een rustig en ingetogen kleurenpalet. Zwart als basis met hier een daar een accent van de kleur sage groen erin verwerkt. Voor de tafels is gekozen voor een neutraal, houten blad met een strak en simplistisch onderstel. De Inox onderstellen zijn zowel voor de hoge, de vierkante en de ronde tafels gebruikt en hebben een grijs/groene kleur. Onze New Retro collectie speelt in deze ruimte bij uitstek de hoofdrol, want zowel de stoel, de armstoel en de krukken in verschillende hoogtes zijn vertegenwoordigd. Deze collectie laat zich kenmerken door het strakke framewerk en de toelopende poten, wat een retro effect heeft. Daarnaast zijn de stoelen en krukken ontzettend comfortabel door de volumineuze zitting en rugleuning.

Het doorvoeren van één collectie in de gehele ruimte zorgt voor een elegante en serene sfeer. De zachte kleuraccenten in combinatie met de donkere frames en de warme verlichting geven de ruimte een geborgen en uitnodigend gevoel.

Morgen Internet - Zorgeloos website