logo
letter-x.svg
letter-x.svg
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Landal de Vers - Overloon

Aan de Brabantse, Overloonsche Duinen ligt vakantiepark Landal de Vers. De perfecte uitvalsbasis voor gezinnen die graag buiten genieten van de prachtige natuur, willen plonzen in het overdekte zwembad of gewoon even willen ontsnappen aan de dagelijkse drukte. Het centrumgebouw van Landal de Vers voldeed alleen niet meer aan de eisen en mocht wel een make-over gebruiken. Onze collega Bo Kiepen-Roest ging aan de slag met de inrichting en het maatwerk voor de ontvangstruimte, het winkeltje en de speelruimte voor de kids.
 

Opvallende binnenkomer

Een van de belangrijkste aandachtspunten van de make-over was de entree van het centrum gebouw. Het moest voor bezoekers en voorbijgangers aantrekkelijker worden om even binnen te lopen. Daarom heeft Bo gekozen om van de entree een echte eyecatcher te maken; de frisse groenwand, de opvallende roze Bloem fauteuils en de strakke lattenwand zorgen samen voor een opvallende binnenkomer. Ook de receptie is aangepakt en heeft een nieuwe look & feel gekregen, het organische meubel heeft een warme, houten front gekregen met een licht gemêleerd blad en terrazzo vloer. Voor het personeel is er genoeg opbergruimte en sfeer gecreëerd door de ruime kasten en de opvallende groenwand.

Maatwerk winkel

Wanneer je verder doorloopt kom je terecht bij het op maat gemaakte winkeltje met verse producten, vakantie artikelen en allerlei ander lekkers. Deze kasten en vitrines zijn in samenwerking met IntoWood ontworpen en gefabriceerd. Hierdoor kon Bo de kleuren perfect op elkaar afstemmen, bijvoorbeeld door de zacht, roze tegeltjes te combineren met de groene stalen wandkasten. . 

Kids Playground

Wanneer het zonnetje over vakantiepark de Vers schijnt, zijn de kids veelal buiten te vinden. Maar wanneer het weer zich niet van zijn beste kant laat zien, is er voor de kleintjes ook genoeg te bleven. De kelder van het centrumgebouw is omgetoverd tot een ware playground. Lekker knippen en plakken, bouwen met de lego, samen TV kijken of dansjes opvoeren, het kan hier allemaal. Ook hier zien we de maatwerkkasten weer terug, waar de creaties van de kinderen in worden geëtaleerd en waar alle spullen netjes worden opgeborgen. Voor de ouders is er een koffiecorner gecreëerd zodat ook zij gezellig mee kunnen doen. Daarnaast is gekozen voor meerdere Greentafels met wieltjes, zodat men de tafels makkelijk kan verplaatsen en aan de kant kan zetten. Deze worden gecombineerd met de groene, stapelbare Thomas K stoelen en de Tess poefjes. Hier hebben kinderen ruimte genoeg om te spelen en vriendjes te maken.  

Vragen over dit project? Wij horen het graag!

Morgen Internet - Zorgeloos website