logo
letter-x.svg
letter-x.svg
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

GuestHouse hotel - Kaatsheuvel

In het GuestHouse hotel in Kaatsheuvel staat het gezin centraal, dat voel en zie je aan alle facetten. Door de ligging van het hotel is dat ook niet verwonderlijk, want op een steenworp afstand vind je een van Nederlands populairste pretparken; de Efteling.

Aan de hand van de kennis en ervaring van Coen Schelfhorst, eigenaar en oprichter, kon interieurarchitect Helge Docters-van Leeuwen een vertaling maken naar een passend interieurconcept. Met ongekende creativiteit ontwikkelde hij een omgeving waarin het gezin centraal staat. Dat is te zien in ieder detail van het hotel, van het ontvangst in de hal met grote schommelbanken tot speelse elementen in het tapijt aan toe. Maar ook in kleine details; zo staat de shampoo voor de kinderen op een lager plankje dan voor de ouders.

De interieurstijl van het GuestHouse is te omschrijven als industrieel en modern. Dat maakt dat je  ook zonder kinderen of als zakelijk bezoeker, totaal niet gehinderd voelt hier voor een overnachting neer te strijken.

Het hotel is ruim opgezet, de bar kent verschillende hoeken om je gemoedelijk terug te trekken en grenst aan een grote terrastuin met comfortabele loungebanken. Voor de zakelijke bezoeker zijn er meerdere prachtige vergaderruimtes voorzien van de nodige multimediale mogelijkheden.

Voor dit grote project zijn twee van onze collega’s ingezet om alle meubels voor de zeer gevarieerd in te richten ruimtes en vier verschillende familiekamers, uit te zoeken. Dat was geen overbodige luxe want in totaal zijn er zo’n 12 verschillende modellen stoelen uitgekozen, 10 verschillende tafel modellen, 12 modellen banken & fauteuils en vier verschillende barkrukken. Daarnaast hebben zij zich, van muurkleur tot memoplankje, bezig gehouden met de totale invulling van de sfeer. Die naast industrieel en modern, ook groen is.

Vragen? Neem contact op

Meer projecten van Vervoort

Morgen Internet - Zorgeloos website