logo
letter-x.svg
letter-x.svg
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

TBV Wonen - Tilburg

TBV wonen zorgt in Tilburg en omstreken voor een fijne woning en woonomgeving. Naast het onderhouden en bouwen van huizen, heeft TBV wonen ook een sociale taak. Zij kiezen ervoor om vooral mensen te helpen die het echt kunnen gebruiken; mensen met een beperking, ouderen of mensen die simpelweg extra zorg en aandacht verdienen. Hun eigen kantoor aan de Spoorlaan in Tilburg kon ook wel wat extra zorg en aandacht gebruiken. Daarom mochten wij het interieur voor de entree, werkcafé en de overlegruimtes verzorgen.

Ontvangsthal

In de ontvangsthal is gespeeld met rustige kleuren in het tapijt, gordijnen en stofferingen en de opvallende terra stoelen, bankje en de maatwerk poef rondom de opvallende plant. Met de terracotta Panarea 3679 fauteuil en het Nolita bankje wordt het binnen-buiten gevoel versterkt en door de extra zitplekken met de poefen heerst er een laagdrempelige sfeer. In de koffiekamer is een afgesloten ruimte met daarin de tijdloze Crona light stoelen met slede frame en zitstoffering, deze is gecombineerd met de Inox tafel.

Werkcafé

Niet al het werk wordt uitgevoerd achter een bureau, soms is een meer ongedwongen ruimte beter geschikt. In het werkcafé is ruimte om te ontspannen met collega’s, te lunchen en door de vele zitgelegenheden ook ideaal voor een werkoverleg.

Hier zien we onder andere een hoge stamtafel met de Scarlet S krukken en de Ikon tafels met Mundi stoelen in effen zwart. Voor de ontspanners is gekozen voor meerdere loungestoelen, waaronder de Hips fauteuil in een gestoffeerde- en ongestoffeerde variant. En de Ray Lounge stoelen met hoge- en lage rug. Hier kunnen de werknemers rustig ontspannen en een beetje tv kijken. Wanneer je iets meer afzondering zoekt, zijn er aan de andere kant van de ruimte twee scheidingswandjes geplaatst om de twee zitmogelijkheden af te schermen. Hier is de A-bench geplaatst in combinatie met de Crona light Eco stoeltjes in het groen.

Relaxed Green

Naast het meubilair mochten wij de ruimtes ook voorzien van groenbeleving. Dit kleed een ruimte volledig aan en geeft meteen een hele fijne balans tussen groen en meubilair. In het kantoorpand van TBV wonen is duidelijk te zien, dat er veel aandacht is geschonken aan de laagdrempelige en ongedwongen sfeer. Want naast de bureaus en bijbehorende stoelen, is meubilair waar even niet aan gewerkt wordt, minstens zo belangrijk.

Morgen Internet - Zorgeloos website