logo
letter-x.svg
letter-x.svg
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Playdôme - Roosendaal

Een speeltuin voor volwassenen, zo zou je Playdôme in Roosendaal kunnen noemen. In de winterse indoor speelhal kun je uit vele originele activiteiten kiezen. Funcurlen, hakbijl gooien, hyperbowlen, lasergamen of playkarten, bij Playdôme kan het allemaal. En na al die inspanning is het natuurlijk tijd voor een hapje en drankje, dat kan in de grote horecagelegenheid waar plek is voor ruim 300 gasten. Aan Vervoort de eer om deze ruimte in te richten met diverse zitmogelijkheden.

Het horeca gedeelte van Playdôme is zo ingericht dat grote groepen en gezinnen genoeg plek hebben om samen aan één tafel te kunnen zitten. Door de grote van de ruimte zijn er vele zitmogelijkheden en dus voor ieder wat wils. Extra leuk is dat bijna alle tafels zicht hebben op de activiteiten. Hierdoor blijft de verbinding tussen de twee ruimtes intact.

Stukje Alpen in Roosendaal

Wanneer je Playdôme binnen treed word je meteen meegenomen in après ski sferen. Het warm gekleurde en robuuste meubilair combineert perfect met de houten muur- en vloerbekleding. Door de maatwerkbanken worden er verschillende niches gecreëerd, waardoor je gescheiden van elkaar zit, maar wel de gezellige reuring ervaart. Op het centrale podium zijn zeven zitjes met maatwerkbanken neergezet, allemaal aangevuld met onze Ema 1 stoelen in een rode stoffering.

Op de verhoging aan de zijkant, waar je mee kunt kijken met het bowlen, zijn hoge tafels geplaatst met de Ema 1 S HR en de Sony S krukken. De Sony stoel wordt gecombineerd met de wandbanken.

Zit je liever aan de centrale bar met z’n tweetjes? Neem plaats aan de Sam krukken of aan de bijzondere ‘stoeltjeslift’ stoelen, die je helemaal naar winterse sferen brengen. Ook bij de bowlingbaan zijn de Sam stoelen in veelvoud geplaatst, zodat je rustig kunt wachten met een biertje totdat jij weer een strike mag gooien.

Groot en knus

Achterin de zaak zijn twee ruimtes ingericht waar tips & trick gegeven worden voor het karten en lasergamen. Door middel van een mini tribune, gebouwd door Intowood, kunnen de deelnemers alles goed volgen. Ook hier is er genoeg zitruimte door de lange, robuuste tafels met zwart, stalen onderstellen, die gecombineerd worden met de Thomas kruk en Thomas stoel.

Ondanks de immense grote van het pand, is er een knusse sfeer neergezet. Mede door het houten maatwerk en de afbouw waar Intowood met veel precisie aan heeft gewerkt. Daarnaast spelen de kleuren en materialen van het meubilair een grote rol, want dit versterkt de après ski beleving.

Vragen? Neem contact op

Morgen Internet - Zorgeloos website