logo
letter-x.svg
letter-x.svg
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Lindezorg - Sevenum

Welkom bij Lindezorg, een kleinschalig en vernieuwend zorginitiatief dat zorg en ondersteuning biedt aan mensen met dementie, die niet meer in staat zijn zelfstandig thuis te wonen. In het pittoreske Sevenum lag een bestaande boerderij die de perfecte basis bleek te zijn voor het zorgconcept. Hier zijn aan weerszijde twee woonvleugels gekoppeld met ieder twaalf studio’s. In samenwerking met onze partner Martin Cuypers mochten wij de gezamenlijke woonkamers, leefkeuken en overlegruimte inrichten.

Thuisgevoel

Al bij binnenkomst wordt je als bezoeker of bewoner gegrepen door het imposante hoge plafond. Samen met de houten balken en de raampartijen krijgen de woonkamers en leefkeuken een open en frisse uitstraling. Er zijn verschillende zitmogelijkheden gecreëerd waardoor bewoners hun gewenste plek in kunnen nemen. In de keuken zijn verschillende rechthoekige tafels met dubbele kolompoot geplaatst, in combinatie met de comfortabele Gill armstoelen in caramel en beige stofferingen.

In de twee woonkamers zijn de Rui bank, de Tablo bijzettafels en verschillende fauteuils. Hierdoor ontstaat er een speelse en ongedwongen sfeer in de ruimte. Onder andere de Organi fauteuil, Estella fauteuil en de Cinema fauteuil zorgen voor comfortabele zitgelegenheden voor de bewoners.

Samen met de relax fauteuils creëren ze een fijne balans in de ruimte. Ondanks dat in beide ruimtes hetzelfde meubilair is geplaatst, ervaar je een andere sfeer door de bijzondere wandafwerking. De ene woonkamer laat zich kenmerken door de warme, rode tinten en in de andere woonkamer ervaar de frisheid van de blauwe accentmuur.

Personeelsruimte

Ook aan het personeel van Lindezorg is gedacht, net als in de gezamenlijke woonkamers en keukens is in de personeelsruimte de huiselijkheid terug te vinden. Ook hier wordt de ruimte gesierd met de karakteristieke, houten balken en het vele daglicht. In de ruimte vinden we de lange overleg tafel met onze Spike stoelen met spinpoot in een gemêleerde, grijze stoffering. In de zithoek vinden we wederom de Cinema- en de Organi fauteuil terug die gekenmerkt worden door hun hoogwaardig comfort. Kleinschalig en huiselijk vat de prachtige locatie van Lindezorg samen, hier is de perfect balans gevonden in een interieur dat zowel rust als authenticiteit uitstraalt.

Morgen Internet - Zorgeloos website