logo
letter-x.svg
letter-x.svg
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Roompot Park Eksel - Hechtel-Eksel

Door de Coronacrisis zijn we ons meer en meer bewust geworden van de noodzaak om te onthaasten. En dat wordt erg lastig wanneer je in dezelfde woning werkt, slaapt, ontspant en leeft. ‘A change of scenery’ kan daaraan bijdragen. Even weg van de sleur van alle dag en de natuur in! Het nieuwe en kleinschalige Roompot Park Eksel is daar de perfecte uitvalsbasis voor. Een modern en bovenal duurzaam vakantiepark met 121 woningen, die wij mochten voorzien van een sfeervol interieur.  

Inrichting Roompot Park Eksel

De 121 vakantiewoningen zijn onderverdeeld in 4, 6 en 16 persoons woningen en zijn allemaal ingevuld met dezelfde interieurstijl. Er is een neutrale, warme sfeer gecreëerd die perfect aansluit bij de houten wand- en plafondbekleding. De betonlook vloer zorgt voor een stoere tegenhanger in het geheel.

Er is gekozen voor zwart framewerk in het meubilair, bij de stoelen, bank en salontafels is gekozen voor een rank en minimalistisch framewerk. Bij de eettafel is er gekozen voor een massiever kruisonderstel. De Lugo eetkamerstoelen hebben een grijze, kunstlederen kuip en door de organische vormen combineren ze goed met de stoere X-poot tafel. In de zithoek wordt eerst de aandacht naar de kunstlederen, cognac bank getrokken. De perfecte plek om na een dag vol activiteiten je welverdiende rust te pakken. Maar ook in de grijs gemêleerde Cinema fauteuil kun je heerlijk met de beentjes omhoog zitten door de bijpassende pouf. Een lekkere kopje thee of misschien een wijntje op de Spider salontafel en het relaxen kan beginnen.

In de slaapkamers zorgen de heerlijke bokspring bedden voor een fijne nachtrust en bieden de bijna onopvallende hang-legkasten precies genoeg opbergruimte. Buiten kun je genieten van het zonnetje in de Cordoba stoelen en bijpassende eettafel.

Bosland

Naast de fijne en rustgevende huisjes is er ook in de omgeving van het vakantiepark genoeg te doen. Het avonturenbos Bosland biedt ontzettend veel mogelijkheden voor zowel de actieve als de minder actieve bezoeker. Wandelen, fietsen mountainbiken, paardrijden en tal van andere activiteiten zijn er mogelijk. Daarnaast is het park voorzien van twee padelbanen. Behalve bossen vind je er ook meren, duinen en heide, perfect voor lange wandelingen.

Duurzaamheid

Roompot Park Eksel, in de Vlaamse gemeente Hechtel-Eksel, is het meest duurzame park van België. Dit komt onder andere doordat het vakantiepark in circulaire CLT-houtconstructie wordt gebouwd, hierdoor wordt er ruim 5,2 miljoen kg CO2 uit de lucht onttrokken en opgeslagen. Al het transport voor de aanbouw van het park en de autoverplaatsingen van gasten voor de komende 25 jaar wordt hierdoor geneutraliseerd. Daarnaast worden de vakantiewoningen voorzien van duurzame groendaken. Goed voor de isolatie en voor het bufferen van regenwater. Ook de verwarming en koeling van de woningen gaat op een duurzame manier. Warmtepompen zorgen het gehele jaar voor de juiste temperatuur in de woningen. Dat maakt Roompot Park Eksel niet alleen een goede keuze om te onthaasten, maar ook een hele bewuste keuze voor het volgende vakantiebezoek.

  

Vragen? Neem contact op

Morgen Internet - Zorgeloos website