logo
letter-x.svg
letter-x.svg
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Boekencafé Gianotten Mutsaers - Tilburg

In het nieuwe, moderne winkelgebied in het centrum van Tilburg heeft boekhandel Gianotten Mutsaers eindelijk haar vaste plek gekregen. De winkel heeft genoeg ruimte om haar uitgebreide assortiment aan (tweedehands) boeken, tijdschriften, wenskaarten en geschenken te etaleren. Maar naast een goed boek kun je hier ook genieten van een kop koffie en gebak in het boekencafé, dat sinds kort ook haar terras opende. Naar het ontwerp van interieurarchitect Nicole van Beers hebben wij deze prachtige zaak een nieuw interieur mogen geven.

Literaire harmonie

Bij het betreden van het café valt meteen de warme en uitnodigende sfeer op. De binnenruimte van het boekencafé van Gianotten is voorzien van een unieke mix van moderne en vintage elementen. Zo zien we een aantal oude stoelen en fauteuils die gestoffeerd zijn in velours prints. Als tegenhanger zijn de Harry stoelen en Harry krukken ingezet, die met hun Scandinavische karakter een fijne harmonie creëren. Er is bewust gekozen voor de eenvoudige, zwarte Inox onderstellen voor de hoge- en lage tafels, zodat de rest van het interieur alle aandacht krijgt. Samen met de licht eiken tafelbladen combineren ze perfect met het zitmeubilair.Rust en gezelligheid

Buiten word je meteen vrolijk van de vele pastelkleurige meubels die het terras rijk is. De zachtgroene, terrasstoelen hebben een gestoffeerde zitting en een omarmende rugleuning. Deze zijn gecombineerd met de custom made terrastafels met ons roze- en blauw Elliot vierteens onderstel. De bladen zijn gesierd met een grafische illustratie die speciaal voor Gianotten Mutsaers is ontworpen. Gasten kunnen nu genieten van een goed boek en een heerlijke kop koffie terwijl ze ontspannen op het terras zitten. Het nieuwe meubilair straalt klasse uit en nodigt uit tot urenlang tafelen en genieten van het prachtige weer.

Met het nieuwe interieur heeft boekencafé Gianotten Mutsaers een eigentijdse en comfortabele omgeving gecreëerd waar gasten kunnen genieten van de literaire wereld. Of het nu gaat om een ontspannen middag op het terras of een inspirerende leeservaring binnen, het nieuwe meubilair draagt bij aan de unieke charme van dit geliefde café in Tilburg.

Vragen over dit project? Wij horen het graag!

Morgen Internet - Zorgeloos website