logo
letter-x.svg
letter-x.svg
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Schildia - Heist aan Zee

Onder de rook van de populaire badplaats Knokke in België, ligt het plaatsje Heist aan Zee. Net als in Knokke vind je hier langs de kustlijn een diversiteit aan restaurants, brasserieën en strandtenten. Maar eentje steekt er wat ons betreft met kop en schouders bovenuit; restaurant Schildia! Al meer dan veertig jaar leggen zij hun gasten helemaal in de culinaire watten. En nu met het nieuwe interieur gaat dat vast nog beter lukken.

Maatwerk banken

Bij restaurant Schildia kun je genieten van de Frans-Belgische keuken, op het menu staat een scala aan heerlijke gerechten. Het interieur daarentegen was tot voor kort iets wat eentonig en sober en paste niet bij de prachtige gerechten die werden geserveerd.

Na de verbouwing is de het restaurant alles behalve eentonig en sober. Bij binnenkomst springt meteen de bijzondere maatwerkbank in het oog, in een S-vorm biedt deze bank middenin de zaak plaats aan twee gezelschappen.

Ook verderop in het restaurant komen de maatwerkbanken in halve cirkels weer terug, ze zijn gestoffeerd in een grijsgroene, velours stoffering. Samen met de Ema 2H stoelen in taupe velours en de ronde Inox tafels met prachtig zwart marmeren blad en messing rand, zijn ze een perfecte combinatie.

Grey & gold

De nisjes die ontstaan door de maatwerkbanken zijn uitermate geschikt voor wat grotere gezelschappen. Maar ook aan het ‘tweetje’ en ‘viertje’ is gedacht, zij kunnen ongedwongen aan de hoge tafels met Ema 1S krukken plaatsnemen voor een lekkere borrel. Of aan een van de vele tafels bij het raam uitkijkend over het strand en de zee. Ook hier komt dat marmeren blad met die typische witte ader weer terug. De tafels zijn gecombineerd met de Ema 1 stoelen in wederom een velourse grijstint. Door het gebruik van de vele verschillende grijstinten en het opvallende messing in de verlichting, servies en de tafelranden is er een eenheid ontstaan in het interieur. Het restaurant ademt een luxe en intieme sfeer, met veel verschillende zitmogelijkheden voor iedereen.

Morgen Internet - Zorgeloos website