logo
letter-x.svg
letter-x.svg
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Koetshuis by Rhederoord - De Steeg

Gelegen in De Steeg, nabij Arnhem, biedt Landgoed Rhederoord een schitterende locatie voor evenementen van uiteenlopende groottes. Naast de beschikking over 30 stijlvol ingerichte hotelkamers, pronkt het landgoed nu ook met een onlangs vernieuwd restaurant: het Koetshuis en acht recent toegevoegde hotelkamers. In dit vernieuwingsproces heeft onze collega Femke Joosen in nauwe samenwerking met Landgoed Rhederoord de kans gekregen het interieur van het Koetshuis opnieuw vorm te geven. Daarnaast was Intowood verantwoordelijk voor het interieurbouwwerk en Fiori voor de groenbeleving. 

Centrale bar

Bij binnenkomst in het Koetshuis valt direct de imposante centrale bar op, die een prominente plek in de ruimte inneemt. Hier kunnen gasten genieten van een drankje en een kleine hap. Onze Ema 3 krukken, met hun gebogen arm- en rugleuningen, zorgen voor een comfortabele zitervaring. Het gouden framewerk boven de bar, verfraaid met groen en bloemen door Fiori, geeft een elegante uitstraling.

Achter de bar staat een lange stamtafel met een Arki onderstel en een massief eiken tafelblad, waar de moderne Mood95 armstoelen in een beige bekleding aan zijn geschoven. Tegen de wand heeft Femke gekozen voor opvallend grafisch behang dat de verschillende ruimtes met elkaar verbindt.

Restaurant & Showcooking

Verder in het restaurant blijft de sfeer geborgen en warm aanvoelen, door de moderne uitstraling van het meubilair ontstaat er een aangename balans. In dit gedeelte zijn verschillende zitgelegenheden gecreëerd, waaronder ronde tafels met een Inox onderstel en een marmeren, groen tafelblad, gecombineerd met de Ema 3 stoelen. Ook zijn er vierkante, halfhoge tafels met bijpassende krukken.

De volgende ruimte verrast direct met een groenwand, geplaatst door Fiori. Hier bevindt zich de open foodbar, waar koks live gerechten bereiden. Gasten kunnen plaatsnemen op de wandbank of aan de ronde tafels, afhankelijk van hun voorkeur.

“Met Bar Restaurant Koetshuis by Rhederoord hebben we een laagdrempelige, maar hoogwaardige plek gecreëerd voor lunch, borrel en diner”, vertelt Bart-Jan Hallers, directeur van Landgoed Rhederoord. “Hier kunnen gasten fantastisch lunchen en dineren, maar ook gewoon binnenlopen voor een drankje, hapje of thee met lekkers na een wandeling in de omliggende bossen. Uiteraard kunnen bar en restaurant ook exclusief afgehuurd worden voor borrels, verjaardagen, zakelijke evenementen of als onderdeel van een bruiloft op het landgoed.
 

Vragen over dit project? Wij horen het graag!

Morgen Internet - Zorgeloos website