logo
letter-x.svg
letter-x.svg
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

De Rooi Pannen Aula's - Tilburg

Scholengemeenschap De Rooi Pannen kent een grote diversiteit aan opleidingen; handel & ondernemen, toerisme & recreatie of marketing & evenementen. Een ding hebben ze gemeen, voor al deze opleidingen moeten de leerlingen creatief en leergierig zijn. De juiste omgeving kan er aan bijdragen om deze kwaliteiten naar boven te brengen.
 

Aula 4A & 4B

De aula is een plek waar leren en recreëren samenkomen. Waar vriendschappen ontstaan en waar je een magere zes kunt veranderen in een stabiele acht. Een dergelijke multifunctionele ruimte vraagt om kleurrijk meubilair dat een positieve vibe uitstraalt. Een sfeer waar leerlingen kunnen ontspannen en tevens hun energie kwijt kunnen.

Voor beide aula’s gold de stelling: think outside of the box! Het geijkte idee van een aula met houten stoelen en robuust stalen frame, mochten we laten varen. Daarvoor in de plaats kozen we voor meerdere stoelopties in één ruimte. Wandbanken, gekleurde, stapelbare stoelen, krukken en picknickbanken. Deze diversiteit van meubilair en het kleurenpallet zorgt voor een speelse en jeugdige sfeer. De verrassende elementen, zoals de zwevende beplanting en de moderne verlichting, geven het gevoel van een hip restaurant.

Vragen? Neem contact op

Meer projecten van Vervoort

Morgen Internet - Zorgeloos website