logo
letter-x.svg
letter-x.svg
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Burkely - Tilburg

Welkom bij Burkely. Een plek waar vakmanschap, precisie en oog voor detail samen komen. Burkely streeft ernaar om het hectische leven van vandaag een stukje makkelijker te maken. Door middel van een praktisch en hoogwaardig product, namelijk de tas. Een Burkely tas maakt het leven comfortabeler, door het hoge gebruiksgemak en moderne design voor zowel mannen als vrouwen.

Na jaren onze trouwe buren te zijn geweest, werd het tijd voor Burkely om te zoeken naar een nieuwe vestiging voor hun hoofdkantoor. Een plek waar hun producten goed geëtaleerd worden, waar klanten ontvangen worden en waar het Burkely team kan werken en ontspannen. Architect Ruud van Breugel van BRuud in Vorm ontwierp een plan waar al deze toepassingen samen komen.

Minimalistisch warm

Bij binnenkomst word je meteen naar het hart van de showroom geleid. Het hoge plafond wordt geaccentueerd door de metershoge tropische kunstplant. Je voelt de warme en uitnodigende sfeer van de ruimte. Aan de zijkant is tegen de rode muur het productproces van ontwerp tot productie tentoongesteld.

Er zijn verschillende zitmogelijkheden gecreëerd, zodat er gekozen kan worden voor een actieve- of meer relaxte zit. De hoge Inox 4470 tafels worden gesierd door de minimalistische Riley krukken met gestoffeerde zit. Deze krukken worden ook gecombineerd bij de lange bar.

Voor een relaxt kopje koffie kan er plaats worden genomen op de modulaire Brixen bank of Mundi fauteuils. En daar tussenin vinden we de retro Alto stoelen die gecombineerd zijn met de Risto bank. De vloer vult het meubilair naadloos aan, zo ontstaat er een minimalistische warme sfeer. Hierdoor leent de ruimte zich voor het ontvangen van klanten en eventueel voor overleg en besprekingen, maar ook het eigen team vindt hier ontspanning en rust tijdens pauzes en na werktijd.

Werkruimtes

In het hoofdkantoor van Burkely zijn verschillende werkruimtes ingericht. Op de begane grond loopt de entree door naar de showroom, waar de diversiteit van de Burkely tassen wordt tentoongesteld. Aan de hoge maatwerktafels en de New Retro krukken kan er eindeloos worden gekeken naar materialen en kleurcombinaties.

Op de bovenverdieping zijn er meerdere, ruime kantoren ingericht. Minimalistisch en genoeg opbergruimte voor de administratie en de nodige groen accenten voor een frisse look and feel. In de afgesloten vergaderruimte staat de Bradley Living tafel en de draaibare, comfortabele Crona Light Touch armstoelen. De balans tussen stoer, minimalisme en warmte is niet alleen meer terug te vinden in de tassen van Burkely, maar ook in hun nieuwe kantoor. En dat zonder dezelfde materialen te gebruiken, want leer wordt al goed vertegenwoordigd in hun producten.   

Vragen? Neem contact op

Morgen Internet - Zorgeloos website