logo
letter-x.svg
letter-x.svg
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Liep je voorheen, in binnen- of buitenland, een willekeurige hotelbar binnen dan begroette de datering van het interieur je al op het bordes. Lange tijd is het niet gangbaar geweest om te dineren of borrelen in je hotel tenzij het een all-inclusive concept betrof. Dus waarom zou je als hotel vernieuwen en restylen als je gasten elders uitgaan?

Bij hotels die gaan verbouwen of een nieuwe eigenaar krijgen worden in de budgettering investeringen opgenomen om de horecagelegenheden tot winstgevende uitgaansgelegenheid te transformeren. Juist omdat deze gelegenheden tegenwoordig de drijvende kracht achter een florerend hotel zijn. Een aantrekkelijke, trendy omgeving blijkt het dineren, uitgaan en borrelen in hotelbars & restaurants een nieuwe impuls te geven. Dit zien we bijvoorbeeld in Amsterdam waar een avondje uit niet geslaagd is geweest als het niet is gestart of beëindigd in een hippe hotelclub.

De Radisson Blu Palace hotelbar bevindt zich in een historisch pand in het hippe Noordwijk en hier begrijpen ze dat een dagje strand het best kan worden afgesloten in een aangrenzende aantrekkelijke omgeving.

Zowel de inrichting als de sfeer, muziek en menukaart zijn erop toegespitst je met alle egards te verleiden voor een cocktail of een avondje uitgaan.

De sfeer ademt comfortabele luxe en flirt met glamour. De stoffen zijn zacht, rijk en glanzend en de fauteuils en banken zijn heel divers van model. Het is moeilijk kiezen tussen de mooiste en fijnste modellen en dat is één van de redenen om vaker terug te keren. Net als de enthousiaste en gastvrije bediening.

De marmerlook tafels sluiten perfect aan bij de elegante sfeer en zijn helemaal van deze tijd. Aan de zorgvuldig uitgekozen verlichting en de ‘live music’ schermen merk je dat er bewust aandacht aan is besteed om hier voor jou als gast de perfecte sfeer te creëren.

Dat is ook af te lezen aan de zorgvuldig bij elkaar gebrachte accessoires zoals de windlichten en kaarsen. Het eigentijds keramiek in de vorm van apen en maskers harmonieert perfect met het rimboethema op het behang. Gegarandeerd dat je zin krijgt in een tropische cocktail… or two!

Vragen? Neem contact op

Morgen Internet - Zorgeloos website