logo
letter-x.svg
letter-x.svg
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Lieve Lente - Oisterwijk

In Nederland zijn we, zelfs in de zomer, niet altijd gezegend met mooi, zonnig weer. Maar dat weerhoudt ons er niet van om optimaal van alle sfeervolle terrassen te genieten. Sneeuw, regen, wind of hittegolf, we vinden altijd wel oplossingen om aangenaam op het terras te zitten. Het nieuwe terras van Lieve Lente in Oisterwijk kan ook weer volop in gebruik worden genomen. Dat kan de komende wintermaanden onder een fleecedekentje en warmtelamp. En later in de zomer wordt het terras uitgebreid en kan de zon het volledige terras verwarmen.

Cuba Collectie

Het nieuwe terras van Lieve Lente bracht een aantal uitdagingen met zich mee. Waaronder de brede drempel aan het begin van het terras, die voor een flink hoogteverschil zorgt en veel ruimte in beslag neemt.

Onze Cuba collectie bracht de oplossing. Deze terrasserie bestaat uit een stoel en een kruk in twee hoogtematen. Op de drempel zijn de Cuba stoelen geplaatst en op de grond de lage Cuba krukken. Hierdoor komt het zitvlak op aan beide kanten op gelijke hoogte en is het onderstel van de tafel alleen maar een stukje verhoogd.

Stabily

De tweede uitdaging was de ondergrond van het terras. Door de kleine steentjes heeft het terras een hobbelig oppervalk, waardoor er geregeld kartonnen onderzetters aan te pas moesten komen. Ons Stabily onderstel bracht hiervoor de oplossing, dit onderstel past zich aan aan de ondergrond en zorgt altijd voor een stabiele tafel.
  

Vragen? Neem contact op

Morgen Internet - Zorgeloos website