logo
letter-x.svg
letter-x.svg
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Sissy-Boy Flagshipstore - Rotterdam

Sissy-Boy opende afgelopen zomer een nieuwe flagshipstore in Rotterdam. De 1130 vierkante meter oppervlakte van het pand wordt niet alleen benut door winkelruimte. Zowel binnen als buiten is er de mogelijkheid gecreëerd om te genieten van een hapje en drankje. Daarmee keert Sissy-Boy weer terug naar haar oude formule.

Kleurrijke Miyaki

Aan Vervoort de taak om de buitenkant te voorzien van prachtig terrasmeubilair, waardoor het winkelend publiek niet anders kan dan een stop maken. Samen met het creatieve team van Sissy-Boy is er gekeken naar een elegante stoel en een frisse kleurencombinatie. Hiervoor is onze eigen Miyaki ingezet in een roze/rood variant, een geel/groene- en grijze varaiant.

Voor de variatie zijn aan de buitenkant van het terras de Robert bank met tafel geplaatst. Perfect om een drankje of klein hapje neer te zetten. De hoge tafels worden gesierd met de Tribeca krukken. Bij alle zitmogelijkheden zijn tafels geplaatst met een marmerlook blad en messing rand. Dit zorgt voor een elegant en chique effect.

Koffie break

Op de druilerige dagen is het ook mogelijk om binnen even bij te komen van het shoppen. De lange wandbanken bieden genoeg zit plekken en maakt de ruimte optisch groter. Binnen is er gekozen voor zwarte tafels met messing rand. Deze combineren perfect met de sfeervolle, warme verlichting.  Kortom, wij weten al waar we onze koffie break gaan houden tijdens een dagje shoppen in Rotterdam.

Meer projecten van Vervoort

Morgen Internet - Zorgeloos website