logo
letter-x.svg
letter-x.svg
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Horeca meubilair, het specialisme van Vervoort

Een interieur dat uitnodigt om binnen te komen, te blijven en terug te keren; dat is wat je als horecaondernemer wilt. Met onze jarenlange ervaring streven wij ernaar dit voor je te creëren. Naast bijzondere gerechten en bijbehorende drankjes, speelt sfeer namelijk in iedere horecagelegenheid een steeds belangrijkere rol. Een interieur partner met een uitgebreide en diverse collectie horeca meubilair is dan geen overbodige luxe. Samen met ons team van interieur designers en verkoopadviseurs, zoeken we naar de beste samenstelling van kleuren, materialen en meubilair. Helemaal afgestemd op het concept en identiteit van jouw horecagelegenheid.


4000 m2 horeca meubilair

Ben je op zoek naar horeca terrasmeubliair?Wij heten je graag welkom in onze showroom in Goirle waar een kop koffie, thee of borreltje op je wacht. Want een uitnodigende en gastvrije omgeving zit al in ons DNA sinds 1954. We nemen je mee door onze showroom van 4000 m2 met volop interieur inspiratie. Hier ontdek je horeca stoelen, horeca banken, horeca barkrukken en horeca tafels in allerlei verschillende soorten stijlen.

 

We vertellen je graag meer over de vele mogelijkheden van onze ruime collectie horeca meubilair. Samen met onze interieur designers zorgen we dat het interieurconcept tot in de kleinste details past en compleet is. Want naast meubilair, denken wij ook graag mee in de vloerkeuze, raambekleding, verlichting en wanddecoraties.


Horeca meubilair in vele smaken

Wanneer je als gast een horecagelegenheid binnenloopt, scan je de ruimte vaak snel op zoek naar het perfecte plekje om te zitten. Ga je voor actief aan de bar, zodat je mee kan kijken in de keuken, of voor de lange tafel voor het grote gezelschap waar je mee bent? Of kies je voor de relaxte loungebank of toch de stijlvolle ronde booth? Horeca meubilair zegt veel over het gedrag en gemoed van je gasten, maar ook over het type horecagelegenheid. Wij draaien onze hand nergens voor om. Of je nu horeca meubilair zoekt voor een snackbar, lunchroom of driesterrenrestaurant, wij helpen je graag met een plan. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw horecaonderneming? Neem dan contact met ons op!

De products van Vervoort

Vragen? Neem contact op

Andere branches van Vervoort

Veel gestelde vragen

FAQ Horeca

De kosten van een horeca inrichting kunnen enorm verschillen. Dit is natuurlijk helemaal afhankelijk van de wensen en de grootte van de locatie. Gaat het om enkel een paar nieuwe horeca stoelen of wordt de gehele ruimte van boven tot onder opnieuw ingericht? Uiteraard houden we altijd rekening met het budget dat jullie zelf voor ogen hebben en kijken we altijd naar geschikte (goedkopere) alternatieven.

In sommige restaurants heb je veel vierkante meters tot je beschikking. Het is dan belangrijk om veel variatie aan te brengen in de verschillende soorten zitplaatsen. Hoog, laag, actief of juist relaxed. Zo is er voor iedere gast iets te kiezen en bovendien zorgt het voor een speelse sfeer in de ruimte. Wanneer je minder ruimte tot je beschikking hebt, is het noodzaak om deze zo efficiënt mogelijk in te delen. Hoe kun je zoveel mogelijk zitplaatsen creëren zonder de ruimte té vol te maken? Onze interieur designers zorgen voor de perfecte indeling met genoeg zitplaatsen.

De kosten voor de inrichting van een restaurant zijn afhankelijk van jouw wensen en behoeften en natuurlijk van de grootte van de locatie. Voorop staat dat we altijd rekening houden met het budget dat je zelf voor ogen hebt. We kijken wat er allemaal mogelijk is en zoeken wanneer nodig naar goedkopere alternatieven, die alsnog voldoen aan de gewenste eisen.

Bij het aanschaffen van nieuw horecameubilair is het belangrijk dat je het interieur afstemt op de desbetreffende horecagelegenheid. Zo is het bij een fine dining restaurant belangrijk dat de stoelen comfortabel zijn, aangezien gasten er vaak langere tijd plaatsnemen. Bij een kroeg waar tot in de laatste uurtjes gefeest wordt, is het juist belangrijk dat het meubilair tegen een stootje kan en dat er geen besmettelijke stoffen in het meubilair zijn verwerkt. Ook is het belangrijk om na te gaan of de horecaruimte voor verschillende doeleinden wordt gebruikt. Dan is het handig als het meubilair licht en makkelijk te verplaatsen is.

Over het algemeen is gestoffeerd meubilair kwetsbaarder dan ongestoffeerd meubilair. Simpelweg omdat niet iedere stof even goed en makkelijk schoon te maken is. Desalniettemin zijn we van mening dat meubilair een gebruiksvoorwerp is en dat het een stevig en duurzaam product moet zijn. Ons meubilair kan zeker tegen een stootje, maar voor een kroeg waar het feest goed kan losbarsten, adviseren wij ongestoffeerd meubilair.

Morgen Internet - Zorgeloos website